TanOrganic Radírozó és önbarnító eltávolító kesztyű 1 db

TanOrganic Radírozó és önbarnító eltávolító kesztyű 1 db

Raktáron

Ugye Te is érezted már úgy, hogy egy gondos radírozás után szinte újjászületett a bőröd és különleges melegség, éltető energia járta át egész testedet? Nem csoda, hiszen bőröd szinte fellélegzik, amikor megszabadul az elhalt hámsejtektől és egyben csodás, sima érzéssel ajándékoz meg.

2 466 Ft
egységár: 2 466 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5391521780034
Márka:TanOrganic
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

TanOrganic Radírozó és önbarnító eltávolító kesztyű 1 db Részletes leírás

Ugye Te is érezted már úgy, hogy egy gondos radírozás után szinte újjászületett a bőröd és különleges melegség, éltető energia járta át egész testedet? Nem csoda, hiszen bőröd szinte fellélegzik, amikor megszabadul az elhalt hámsejtektől és egyben csodás, sima érzéssel ajándékoz meg. Ilyenkor az értékes testápolók, vajak és olajok is könnyebben szívódnak fel és fejtik ki jótékony hatásukat, így érdemes legalább hetente kétszer alaposan átradírozni a bőrt.

A TanOrganic díjnyertes radírozó és önbarnító eltávolító kesztyűjével gondosan előkészítheted bőrödet az önbarnító kezeléshez, hiszen ez elengedhetetlen feltétele a folt- és csíkmentes barnulásnak, a makulátlan, napsütötte bőrnek. Használata selymességet, puha tapintást kölcsönöz. Alkalmazhatod szárazon és nedvesen egyaránt, a gyengédebb kényeztetés érdekében azonban ajánlott zuhanyzás közben, kevés tusfürdővel végigsimítani testedet!

Nem hiányozhat a radírozó kesztyű akkor sem a fürdőszobádból, ha korábbi, rosszul felvitt önbarnító nyomait szeretnéd eltávolítani, vagy fáradt bőrödet keltenéd új életre egy alapos masszázs segítségével.


Válaszd Te is a TanOrganic radírozó és önbarnító eltávolító kesztyűjét, ha:
✓ Simává és élettel telivé varázsolnád a bőrödet
✓ Természetes módon szabadulnál meg az elhalt hámsejtektől
✓ Mesterséges adalékanyagok nélküli bőrradírra vágysz
✓ Gondosan előkészítenéd az önbarnító kezelést
✓ Folt- és csíkmentes barnaságot szeretnél
✓ Korábban rosszul felvitt önbarnító nyomait távolítanád el

TanOrganic Radírozó és önbarnító eltávolító kesztyű 1 db Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1
Csomagolási mértékegység:db
Összetevők:100%-ban természetes

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.