Swanson Goji Berry 500mg (60) kaps

Swanson Goji Berry 500mg (60) kaps

Raktáron

Goji Berry kapszula.

3 250 Ft
egységár: 3 249,93 Ft / db
Kosárba
EAN kód:87614111155
Márka:Swanson
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Swanson Goji Berry 500mg (60) kaps Részletes leírás

Swanson Goji Berry kapszula
A vitaminokban, ásványi anyagokban, aminosavakban, poliszacharidokban és karotinoidokban gazdag goji hozzájárulhat a vitalitás növeléséhez, a jó közérzethez. Segíthet az immunrendszer erősítésében.

Goji
Elsősorban rendkívül magas C-vitamin-tartalma miatt vált nagyon keresetté, de különleges tápanyag-összetétele kiváló általános immunerősítővé és közérzetjavítóvá is teszi. 18 féle aminosavat, 21 féle ásványi anyagot tartalmaz és olyan speciális poliszacharidokat, amelyek megvédik a sejteket a károsodástól, megerősítik a szervezet védekező képességét, amely így ellenállóbbá válik a fertőzésekkel, betegségekkel szemben. A benne található béta-karotin a luteinnel és zeaxantinttal együtt hozzájárul a bőr védelméhez és a látás javításához is. Az immunrendszer megerősítésével jótékony hatásai közé tartozik még az étvágy és az alvás minőségének javulása, az idegi és lelki kiegyensúlyozottság, a fáradtság és ingerlékenység csökkenése.

Hatóanyag 1 kapszulában:
Goji (Lycium Barbarum) (gyümölcs) termés – 500mg
Összetevők:
Porított drogszárítmány: goji gyümölcs, zselatin, magnézium-sztearát, csomósodást gátló anyag: (magnézium-sztearát, szilícium-dioxid).

Javasolt adagolás:
napi 1 kapszula.

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Swanson Goji Berry 500mg (60) kaps Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:60
Csomagolási mértékegység:db

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.