Vitaking MagneTrio [Mg+K2+D3] (90) kaps

Vitaking MagneTrio [Mg+K2+D3] (90) kaps

Raktáron

A MagneTrio a Vitaking prémium terméke. Egyetlen kapszulában a ma elérhető legjobb minőségben és maximális mennyiségben tartalmaz Magnézium citrátot, K2- és D3-vitamint. .

6 810 Ft
egységár: 75,67 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561255958
Márka:Vitaking
Kiszerelés:90 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking MagneTrio [Mg+K2+D3] (90) kaps Részletes leírás

Magnézium citrát
Magnézium-ionok szükségesek az izmok működéséhez, különösen a szívizomzat igényel nagyobb mennyiséget. A magnézium befolyásolja a kalcium és foszfor anyagcserét, így szerepet játszik a csontok és a fogak épségének megőrzésében.

Szükséges a csontok és fogak normál szerkezetének fenntartásához. Részt vesz a fehérjeszintézisben. Szerepet játszik az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében. Szükséges a normál izomműködéshez. Nélkülözhetetlen a szív egészségének megőrzéséhez. A megfelelő magnézium ellátottság hozzájárulhat a normál vérnyomás megtartásához

K2 vitamin
A K2-vitamin elsődleges feladata, hogy szabályozza a kalcium – anyagcsere folyamatot, úgy, hogy a kalciumot a megfelelő helyre szállítja (csontok), és megakadályozza a nem megfelelő helyeken való lerakódását.

A K2-vitamin részt vesz a normál véralvadásban. Segíthet a csontok egészségének megőrzésében, hiszen részt vesz a normál csontozat fenntartásában.

Az egészséges emberek számára a K2-vitamin beszerzése nem okoz problémát, mivel az emésztőrendszerben élő baktériumok állítják elő bőséges mennyiségben. Mindazonáltal a kor előrehaladtával és az emésztőrendszer állapotának függvényében a termelés csökkenhet, sőt egyetlen antibiotikumos kezelés hatására teljesen meg is szűnhet.

D3 vitamin
A D-vitamin (D3-vitamin) zsírban oldódik, amely napsütéssel és megfelelő étkezéssel kerül a szervezetünkbe.

biztosítja a kalcium és a foszfor normál felszívódását
hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához
hozzájárul az egészséges csontozat, fogazat és az egészséges izomfunkciók fenntartásához
segíti az immunrendszer normál működését
szerepet játszik a sejtosztódásban
Vitaking MagneTrio Mg + K2 + D3-vitamin kapszula
Hatóanyagok 1 kapszulában / NRV %
Magnézium 100 mg, 27 %
K2-vitamin 90 mcg, 120 %
D3-vitamin 25 mcg – 1000 NE, 500 %
NRV %: felnőttek számára javasolt napi bevitel

Összetevők:
magnézium-citrát, stabilizátor: Hidroxi-propil-metil-cellulóz, K2-vitamin készítmény: maltodextrin, lipidek, K2-vitamin („all-trans”menakinon-7), kukoricakeményítő, csomósodást gátló anyagok: zsírsavak magnézium sói, talkum, D3-vitamin készítmény: módosított keményítő, cukor, közepes láncú triglicerid, tokoferol mix, kolekalciferol.

Napi ajánlott mennyiség:
1 kapszula az esti étkezéssel.

A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet, és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva, száraz hűvös helyen sugárzóhőtől és fénytől védve tartandó!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.