VitaFer - liposzómás vas (30) kaps

Nincs raktáron

VitaFer kapszula …egy kiváló vaskészítmény liposzómás technológia a jobb felszívódásért háromszoros biohasznosulás(1) emésztési és székletproblémák nélkül fémes mellékíz nélkül Székrekedés és hasmenés nélkül A vas különféle szervetlen sóit tartalmazó készítmények egyeseknél szorulást, másoknál hasmenést váltottak ki.

Kosárba
EAN kód:5999561256641
Márka:Vitaking
Kiszerelés:30 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

VitaFer - liposzómás vas (30) kaps Részletes leírás

VitaFer kapszula …egy kiváló vaskészítmény
liposzómás technológia a jobb felszívódásért
háromszoros biohasznosulás(1)
emésztési és székletproblémák nélkül
fémes mellékíz nélkül
Székrekedés és hasmenés nélkül
A vas különféle szervetlen sóit tartalmazó készítmények egyeseknél szorulást, másoknál hasmenést váltottak ki. Ez szinte természetesnek mondható annak ellenére, hogy kellemetlen. Az emberi emésztőrendszer nem képes nagyobb mennyiségben szervetlen fémsókat felvenni. A VitaFer Caps kitűnő megoldást jelenthet azoknak, akiknek érzékeny a gyomra a vaskészítményekre.

Fémes mellékíz nélkül
Aki hónapokig vagy még tovább kénytelen vasat szedni a vashiányos vérszegénység kezelése érdekében ismeri azt a jelenséget, hogy egy idő után mindennek vas íze lesz amit a szájába vesz. Ennek súlyosabb esetében hányingert okoz a vas bevétele. Pár esetben ez odáig is elmehet, hogy hányingert érez az intravénás vaspótlás hatására is. A VitaFer liposzómás vaskészítményben lévő vas nem érintkezik a száj és a gyomor érzékeny pontjaival, ezért nem váltja ki a kellemetlen vasas ízt.

Oda juttatjuk, ahol szükség van rá
A liposzómák apró gömböcskék, melyeket kívülről foszfolipid réteg határol és a vas ezekbe a gömböcskékbe van elrejtve. A foszfolipid a sejtjeink külső rétegének anyaga, tulajdonképpen a sejt külső fala. A foszfolipid réteg egyrészt elzárja a benne található vasat, másrészt képes úgy eljuttatni azt közvetlenül a sejtekbe hogy közben a vas nem érintkezik az érzékeny emésztőrendszerrel. Ezáltal a felszívódása többszöröse az élelmi vasnak.

Háromszoros felszívódás
Más vas-szulfát és vas-pirofoszfát tartalmú közkedvelt vaskészítményekkel összehasonlítva a VitaFer vastartalma átlagosan háromszor jobban hasznosul. A liposzómába csomagolt vas az emésztőrendszer állapotától függetlenül képes megnövelni a vérszérum vasszintjét.

A VitaFer kapszula vason kívül tartalmaz még B-6, B-12- és C-vitaminokat is.
A vas hozzájárul a normál szellemi működés fenntartá­sához.
Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.
Hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglo­bin-képződéshez.
A vas a szervezetben részt vesz a normál oxigénszállí­tásban.
Hozzájárul az immun­rendszer normál működésé­hez.
Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentésé­hez.
Szerepet játszik a sejtosztódásban.
Emiatt minden korosztály számára létfontosságú a megfelelő vaspótlás.

A B12-vitamin hozzájárul az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez.

A C-vitamin fokozza a vas felszívódását.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.