Vitaking C-500mg Acerola EPRES (40) rágótab

Vitaking C-500mg Acerola EPRES (40) rágótab

Nincs raktáron

Az Acerola C-500 vitamin egy igazán komplex készítmény, nem átlagos C-vitamin rágótabletta. .

Kosárba
EAN kód:5999561255927
Márka:Vitaking
Kiszerelés:40 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking C-500mg Acerola EPRES (40) rágótab Részletes leírás

A Vitaking Acerola C-500 rágótabletta 500 mg C-vitamint és rengeteg más természetes összetevőt tartalmaz. Ez egy olyan természetes növényi alapú C-vitamin komplex, ami ötvözi a kiváló minőséget és a nagy erőt.

A C-vitaminon kívül tartalmaz eperlé port, acerola cseresznye port, fekete áfonya kivonatot, csipkebogyó port, fekete ribizli kivonatot, zöld paprika kivonatot, citrus-bioflavonoidokat, rutint és heszperidint.

Az acerola gyümölcs értékét az adja, hogy jelentős mennyiségben (4,5 %) tartalmaz C-vitamint, sok káliumot, magnéziumot és A-vitamint is.

A C-vitamin hozzájárul:
Az immunrendszer normál működéséhez intenzív testmozgás alatt vagy azt követően.
A normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz.
Az idegrendszer normál működéséhez.
A normál pszichológiai funkció fenntartásához.
Az immunrendszer normál működéséhez
A sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
A fáradtság és a kifáradáscsökkentéséhez.
Az E- vitamin redukált formájának regenerálásához.
Fokozza avas felszívódását.
A normál kollagénképződéshez és ezen keresztül:
Az erek normál állapotának, működésének fenntartásához.
A normál csontozat fenntartásához.
A porcok normál állapotának, működésének fenntartásához.
A fogíny normál állapotának fenntartásához.
A bőr normál állapotának, működésének fenntartásához.
A fogak normál állapotának fenntartásához.
A kisgyerekes anyukák különösen szeretik, hiszen a rágótabletták segítségével könnyedén szoktathatják rá gyermekeiket az egészséges életmódra.

Könnyedén adagolható. Ha kisgyermeke van, és úgy gondolja, hogy még nincs szüksége napi 500 mg c-vitaminra, csak törje el a tablettákat.

C-vitamin
A legnagyobb mennyiségben szükséges vitamin. Megfelelő mennyiségű pótlása segíti az immunrendszer normál működését. Részt vesz a kollagénképződésben, ezzel jelentősen segíti az érrendszer egészségének megőrzését, a csontok, inak, ínszalagok és a porcok erősségét, befolyásolja a fogak és a fogíny állapotát, biztosítja a bőr természetes védekező képességének fenntartását. Az idegrendszer megfelelő működésének támogatásával hozzájárul a fáradtságérzet és a kifáradás csökkentéséhez is, továbbá fokozza a vas felszívódását.

Acerola
C-vitamin-tartalma több mint 50-szerese a narancsénak, az egyik leggazdagabb természetes C-vitamin-forrás. Az acerolát a C-vitamin természetes pótlása mellett elsősorban immunerősítésre, felső légúti problémák kezelésére és gyulladáscsökkentésre ajánlják. Leviszi a lázat, kiváló vizelethajtó, méregtelenítő, segít egészségesen tartani a májat és a vesét, gyorsan gyógyítja a sebeket. A magas koleszterinszintre is jó hatással van, emellett a reumás fájdalmat, gyulladást is természetes úton kezeli. Hosszabb betegségek, műtétek utáni lábadozáskor rendkívül hatékonyan támogatja a szervezet gyors helyreállását, az egészség visszaszerzését.

Vitaking C-500 Acerola epres rágótabletta
Hatóanyagok napi adagban (1 rágótabletta) NRV %:
C-vitamin (aszkorbinsav) 500 mg 625 %
NRV %: felnőttek számára javasolt napi bevitel

Összetevők:
édesítőszerek: szorbit, szacharóz, aszkorbinsav, ízfokozók: eperlé por, eper aroma, acerola cseresznye por, maltodextrin, csomósodást gátló anyagok: zsírsavak magnézium sói, szilícium-dioxid, hajdina por, emulgeálószer: hidroxi-propil-metil-cellulóz, fekete áfonya (Vaccinium myrtillus) kivonat, csipkebogyó por, heszperidin, citrus bioflavonoidok, rutin, fekete ribizli por, savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, zöld paprika (Capsicum annuum) kivonat.

Napi ajánlott mennyiség:
1 rágótabletta étkezés közben.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.