Vitaking D3-Vitamin 2000NE cseppek 10ml

Vitaking D3-Vitamin 2000NE cseppek 10ml

Nincs raktáron

MAGYAR BRANDS díjas Vitaking D3-vitamin csepp. Cseppenként 2000 NE D3 vitaminnal. A D3-vitamin (kolakalciferol) legfontosabb funkciója az, hogy egyensúlyban tartja a kalciumháztartást. .

Kosárba
EAN kód:5999561256429
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking D3-Vitamin 2000NE cseppek 10ml Részletes leírás

Vitaking D3-vitamin csepp
Megérkezett az új MAGYAR BRANDS díjas Vitaking D3 vitamin csepp. MCT olaj a hordozó, és semmi más.

Az üveg 320 cseppet tartalmaz.

D-vitamin
A megfelelő mennyiségű D-vitamin pótlása hozzájárul a kalcium és a foszfor felszívódásához és hasznosulásához a szervezetben, ezzel kiemelt szerephez jut a csontok és a fogak megerősítésében, továbbá lehetővé teszi az izmok és az ízületek megfelelő működését. A D-vitamin hatékonyan segíti az immunrendszer egészséges működését, így megnövelheti a szervezet természetes védekező képességét a fertőzésekkel, betegségekkel szemben.

D3-vitamin

A D3-vitamin (kolakalciferol) legfontosabb funkciója az, hogy egyensúlyban tartja a kalciumháztartást: segíti a kalcium felszívódását és gátolja annak kiválasztását, így biztosítja a megfelelő vérkalcium-szintet, azaz a csontképzéséhez nélkülözhetetlen kalcium mindenkori megfelelő mennyiségű jelenlétét. A D-vitamint újabban egyre többször D-hormonként is emlegetik, mert bebizonyosodott, hogy hormonszerű hatást fejt ki a test szinte minden szövetében (pl. befolyásolja a pajzsmirigy, a hasnyálmirigy, a petefészkek működését).

Vitaking D3-vitamin csepp
Hatóanyagok napi adagban NRV %
D3-vitamin 4000 IU – 100 µg 2000 %
NRV %: felnőttek számára javasolt napi bevitel

Összetevők:
MCT olaj, kolekalciferol.

Napi ajánlott mennyiség:
2 csepp

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.