Vitaking Fahéj kéreg 375mg (90)kaps

Vitaking Fahéj kéreg 375mg (90)kaps

Raktáron

A fahéj hozzájárulhat a vércukorszint szabályozásához, az emésztés javításához. .

2 807 Ft
egységár: 2 806,94 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561250175
Márka:Vitaking
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking Fahéj kéreg 375mg (90)kaps Részletes leírás

Fahéj
A fahéjban található speciális aldehid segíti a vércukorszint egészséges beállítását. Hatására csökken az éhgyomri vércukorszint, javul a szervezet inzulinválasza. Magas fenoltartalma gátolja a cukormolekulák más molekulákkal való összekapcsolódását, amely a szövetek károsodásához, gyulladások kialakulásához vezethet. Nyálka- és cseranyagai, továbbá speciális illóolajai az emésztésre is jótékonyan hatnak, alkalmazhatók görcsök, puffadás, felfúvódás, szorulás ellen, megakadályozzák a gázok kialakulását, pihentetik a beleket, enyhítik az émelygést, a hányingert is. Fertőtlenítő hatása miatt a fahéj a gyomor- és bélrendszer mellett a légutak tisztításánál, a vírusok, gombák és egyéb kórokozók elpusztításánál is hatékony.

Vitaking Fahéj kéreg hatóanyagai 1 kapszulában:
Fahéj kéreg por – 375mg
Ajánlott napi mennyiség: 1 kapszula

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Vitaking Fahéj kéreg 375mg (90)kaps Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:90
Csomagolási mértékegység:db

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.