Dr.Chen Szív Meridian Tea

Dr.Chen Szív Meridian Tea

Raktáron

 A szív és keringési rendszer támogatásához.

1 491 Ft
egységár: 74,56 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561421148
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:20 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Szív Meridian Tea Részletes leírás

Szív Meridian tea-20db

A Kínában őshonos vörösgyökerű zsálya (Salvia miltiorrhiza) legértékesebb része a gyökere. Hozzájárul az egészséges érrendszer fenntartásához, elősegíti a normál vérnyomás kialakulását. A kínai galagonya és a fahéj támogatja a szív és a keringés egészségét, a citromfű a keringési rendszer egészségét. A sáfrányvirág segíti a relaxált állapot fenntartását, az édesgyökér támogatja a mentális funkciókat, az emésztőrendszer komfortérzetét, a természetes védekező képességet.

A pozitív életszemlélet, a jókedv igen kedvező hatással vannak a szívre, ezért törekedjen arra, hogy kerülje a stresszt és a lehangoltságot.

Kiszerelés: 20 filter x 2,53 g

Összetevők: vörösgyökerű zsálya gyökér, kínai galagonya gyümölcs, sáfrányvirág, édesgyökér, citromfű levél, fahéj (zsenge).

Felhasználási javaslat: a teafiltert öntsük le 2,5-3 dl (csészényi) forrásban lévő vízzel, hagyjuk állni 15-20 percig.

Ajánlott adagolás: naponta 2-3 csésze tea elfogyasztása javasolt.

Gyermekek elől elzárva tartandó! Gyermekek, várandós és szoptató anyák számára nem javasolt. Kölcsönhatások kockázata miatt a készítmény nem szedhető együtt a következő gyógyszerekkel: warfarin, szalicilátok, digoxin, diazepám.

Dr.Chen Szív Meridian Tea Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.