Dr.Chen Kohoflu Lándzsás Útifű Kapszula

Dr.Chen Kohoflu Lándzsás Útifű Kapszula

Raktáron

Nyugodt torok és légutak egész napra .

2 040 Ft
egységár: 50,99 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561421827
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:40 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Kohoflu Lándzsás Útifű Kapszula Részletes leírás

KOHOFLU Lándzsás útifű kapszula 40db - NAPPAL

Nyugodt torok és légutak egész napra
Lándzsás útifüvet és növényi kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő

A lándzsás útifű- és az echinacea-kivonat nyugtató hatással vannak a torokra, a garatra és a hangszálakra. Az Echinacea- és a bormentakivonat támogatják az immunrendszert. A grapefruitmagban található hatóanyagok hozzájárulhatnak a szervek és a szövetek mikrobiológiai egyensúlyának fenntartásához. Az édesgyökér-kivonat nyugtatja a felső légutakat.

Összetevők: lándzsás útifűkivonat, echinacea-kivonat (bíbor kasvirág), zselatin, édesgyökér-kivonat, borsmentakivonat, grapefruitmag-kivonat, sárgabarackmag-kivonat, szilícium-dioxid (térfogatnövelő), titán-dioxid (színezék).

Aktív anyagok napi 2 kapszulára: lándzsás útifűkivonat: 300 mg, echinacea-kivonat: 200 mg, édesgyökér-kivonat: 100 mg, borsmentakivonat: 60 mg, grapefruitmag-kivonat: 20 mg.

Adagolás: naponta 2 x 1 kapszula bőséges folyadékkal bevéve reggel és délben, az esti órákban javasolt KOHOLFU Izlandi zuzmó kapszula alkalmazása.

Tárolás: száraz, hűvös helyen.
Minőségét megőrzi: a csomagolás alján jelzett időpontig.
OGYÉI notifikációs szám: 22475/2019

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Édesgyökér fogyasztása magas vérnyomás esetén nem ajánlott. Echinacea fogyasztása terhesség és szoptatás időszakában nem ajánlott.

Dr.Chen Kohoflu Lándzsás Útifű Kapszula Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.