Dr.Chen Magnézium B6 Komplex Stressz Kontroll Tabletta

Raktáron

A fáradtság és kifáradás csökkentésére.

3 250 Ft
egységár: 54,17 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561421896
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Magnézium B6 Komplex Stressz Kontroll Tabletta Részletes leírás

Magnézium B6 Komplex Stressz Kontroll, étrend-kiegészítő tabletta- 60 db

Növényi kivonatokkal - Rózsagyökérrel és Valeriánával a stressztűrő képességért

Magas hatóanyagtartalmú készítmény. A rózsagyökér-kivonat adaptogén gyógynövényként hozzájárul a stresszel szembeni védekezéshez, segíti a koncentrációt és a mentális teljesítményt stressz esetén.

A Valeriana segít megbirkózni a rohanó életvitel okozta stresszel, támogatja a mentális állapotot feszültség, stressz esetén.

A magnézium és a B6-vitamin támogatják az idegrendszer megfelelő működését, a folsav, a magnézium és a B6-vitamin hozzájárulnak a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

Adagolás: naponta 1 tabletta bőséges folyadékkal bevéve.
Tárolás: száraz, hűvös helyen.
OGYÉI notifikációs szám: 22501/2019

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.


Összetevők: magnézium-oxid, mikrokristályos cellulóz (tömegnövelő), rózsagyökér-kivonat (Rhodiola rosea), macskagyökér-kivonat (Valeriana officinalis), módosított kukoricakeményítő, hidroxipropil-metilcellulóz (sűrítőanyag), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), folsav, brillantkék FCF (színezék).


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.