Dr.Chen Multivitamin Nőknek Kapszula

Nincs raktáron

A női szervezet igényeit figyelembe vevő multivitamin Kudzuval és Angelica gyökér kivonatokkal.

Kosárba
EAN kód:5999561421391
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Multivitamin Nőknek Kapszula Részletes leírás

Multivitamin nőknek Kudzuval és Angelica gyökér kivonatokkal - étrend-kiegészítő 60db

A női szervezet igényeit figyelembe vevő multivitamin Kudzuval és Angelica gyökér kivonatokkal

A Kudzu kivonat a változó kori kellemetlen tünetek kiegyensúlyozását segíti a szervezet természetes támogatásával. A termékben levő C-vitamin hozzájárul a kollagén képződéshez, így a csontok, a fogak, a porcok, a bőr és az erek normál állapotának fenntartásához. A cink és biotin segíti a haj, bőr, köröm egészséges állapotát megőrizni. A B-vitaminok támogatják az idegrendszer kiegyensúlyozott működését, míg a cink a C-vitaminnal együtt védelmet nyújt az oxidatív stressz ellen. A krómnak szerepe van a normál vércukorszint megőrzésében és részt vesz a makrotápanyagok, vagyis a zsírok, szénhidrátok, fehérjék anyagcseréjében. A folsav segít a fáradtság és kifáradás csökkentésében. A szelén támogatja az immunrendszer és pajzsmirigy működését, a vas segíti a vörösvértestek képződését. A szója izoflavonoidok szerkezete hasonlít egyes női hormonok szerkezetéhez.
A vörösgyökerű zsálya kivonat kedvezően hat a megfelelő vérnyomás kialakulására, az angyalgyökér támogatja az urogenitális rendszer egészségét, a kudzu kivonat segítség a változó kori kellemetlen tünetek kiegyensúlyozásában.

Összetevők: Kudzu kivonat, C-vitamin (aszkorbinsav), vörösgyökerű zsálya kivonat, angyalgyökér kivonat, vas (II)-fumarát, cink-szulfát monohidrát, szója izoflavonoid, szelénes élesztő, B2-vitamin (riboflavin), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B1-vitamin (tiamin-hidroklorid), króm-pikolinát, folsav, biotin zselatin kapszulába töltve.

Hatóanyagok napi 2 kapszulára: Kudzu (Pueraria lobata root) kivonat 200 mg (izoflavonoid tartalom 20 mg), C-vitamin 130 mg (NRV 162,5%), vörösgyökerű zsálya (Salvia miltiorrhiza) kivonat 100 mg, angyalgyökér (Angelica sinensis) kivonat 100 mg (furokumarin tartalom


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.