Dr.Chen Xtramen Férfierő Tabletta

Raktáron

Növényi kivonatokkal a prosztata egészségéért.

3 728 Ft
egységár: 466,03 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999883802151
Kiszerelés:8 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Xtramen Férfierő Tabletta Részletes leírás

Xtramen étrend-kiegészítő tabletta

Növényi kivonatokkal a prosztata egészségéért

Természetes alapanyagokból, korszerű kutatási eredmények felhasználásával előállított készítmény, kifejezetten az urak számára hasznos összetevőkkel. A MACA a perui őserdők növénye, amely előnyösen hathat a reproduktív rendszer működésére. A rózsagyökér hozzájárul a keringési rendszer normál működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához. A ginseng gyökér és a rózsagyökér hozzájárulnak a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához. A törpepálma kivonat hozzájárul a prosztata egészséges működésének fenntartásához. A ginkgo flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, így a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához.

Adagolás (felhasználás): naponta 1 tabletta. Természetes összetevői indokolják a 4-6 hétig történő folyamatos használatát.

Összetevők: MACA kivonat (Lepidium meyenii), térfogatnövelő szer (zsírsavak magnézium sói), kukoricakeményítő; Panax ginseng gyökér őrlemény, stabilizátor (mikrokristályos cellulóz), sűrítőanyag (hidroxipropil-metilcellulóz), fényezőanyag (polietilénglikol), rózsagyökér kivonat (Rhodiola rosea), Ginkgo biloba kivonat, likopin (paradicsomból), törpepálma gyümölcs kivonat (Serenoa repens), színezék (indigókármin)

Aktív anyagok napi 1 tablettára: MACA kivonat (375 mg), Ginseng gyökér (75 mg), Rózsagyökér kivonat (60 mg), Ginkgo biloba kivonat (20 mg), flavon-glükozid (4,8 mg), likopin (10 mg), Törpepálma gyümölcs kivonat (6 mg).


Gyermekek elől elzárva tartandó. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítmény fogyasztása gyermekek, terhes és szoptató anyák, magas vérnyomásban szenvedők számára nem ajánlott. Folyamatos fogyasztás esetén 6 hetente néhány napos szünet tartása javasolt.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.