Dr.Chen Alga Saláta (Kék Csomag)

Dr.Chen Alga Saláta (Kék Csomag)

Nincs raktáron

fűszerekkel és szezámolajjal (előfőzött).

Kosárba
EAN kód:6921681697072
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:150 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Alga Saláta (Kék Csomag) Részletes leírás

Tengeri alga saláta - 150 g

fűszerekkel és szezámolajjal (előfőzött)

Összetevők: tengeri alga, ivóvíz, szezámolaj chilivel, szárított fűszerek (étkezési só, zöldhagyma, cukor, ecetszármazék, bors), savanyúság szabályozó: ecetsav, tartósítószer: kálium-szorbát.

Minőségét megőrzi: a csomagolás hátoldalán jelzett időpontig.

Tárolás: száraz, hűvös helyen. Felbontás után hűtve tárolandó és néhány napon belül elfogyasztandó.

Felhasználási javaslat: az algát bő vízzel mossuk át, majd egy tálban alaposan keverjük össze a fűszerekkel és az olajjal. Tippek: Gazdagíthatjuk a salátát zöldségekkel (pl uborka, kínai kel, sárgarépa), és üvegtészta hozzáadásával. Levesekhez is főzhető.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.