Dr.Chen For Head Roll On - Hűsítő Zselé

Dr.Chen For Head Roll On - Hűsítő Zselé

Nincs raktáron

Természetes módon felfrissít bárhol, bármikor.

Kosárba
EAN kód:5999883802458
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:37 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen For Head Roll On - Hűsítő Zselé Részletes leírás

For Head Roll On, hűsítő zselé

Nettó térfogat: 37 g

Természetes módon felfrissít bárhol, bármikor

Golyós kiszerelésének köszönhetően könnyen és egyszerűen használható készítmény, mely egy kis táskában is elfér, így mindig kéznél lehet, ha szükség van rá.
Külsőleg a bőrre kenve hűsít, frissít, élénkít. Kánikulában kellemes felüdülést nyújt a For Head Hűsítő Zselé halántékon, tarkón és a csuklón történő alkalmazása. Hirtelen időjárás változások esetén is alkalmazható a homlokon, tarkón, halántékon, így a bőrön keresztül hűsít, frissít, élénkít.
Ajánljuk azok számára, akik érzékenyek az időjárás változásaira illetve gyakran küszködnek fejfájással.


Összetevők: INCI: Aloe barbadensis gel (Aloe vera gél), Citrus grandis extract (grapefruit kivonat), Tocopheryl acetate (E-vitamin), Alcohol (alkohol), menthol (természetes mentol kristály).

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson jelzett időpontig (nap, hó, év).

Tárolás: száraz, hűvös helyen.

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó. Ügyeljen arra, hogy a készítmény szembe, nyálkahártyára, sérült bőrfelületre ne kerüljön, ellenkező esetben bő vízzel mossa le. Bármely összetevőre való allergiás érzékenység esetén alkalmazása tilos! Használat után gondosan zárja vissza a kupakot! Alkohol tartalmú készítmény, hőtől és nyílt lángtól távol tartandó. Csak külsőleg!

Dr.Chen For Head Roll On - Hűsítő Zselé Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.