Dr.Chen Szövetfályol Arcmaszk Hyaluronsavval

Dr.Chen Szövetfályol Arcmaszk Hyaluronsavval

Raktáron

SZÖVETFÁTYOL ARCMASZK -1 db, Hialuronsavval.

909 Ft
egységár: 60,61 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561421698
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:15 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Szövetfályol Arcmaszk Hyaluronsavval Részletes leírás

SZÖVETFÁTYOL ARCMASZK, Hialuronsavval

Hialuronsavas esszenciával átitatott szövetfátyol arcmaszk a bőr maximális hidratáltságának, rugalmasságának és feszességének megőrzéséhez. A hialuronsav javítja bőr hidratáltságát, nedvességgel tölti fel a sejteket, ezáltal az apró ráncok kisimulnak, bőre simább, feszesebb lesz, rugalmassága fokozódik. A Q10 koenzim biztosítja a bőrsejtek regenerálódását, javítja a bőr ellenállóképességét.

A szövetfátyol arcmaszk intenzíven hidratálja, regenerálja és puhává varázsolja bőrét. Rendszeresen használva arca természetesen ragyogóvá válik.

Felhasználható: a csomagoláson jelzett időpontig. Tárolás: száraz, hűvös helyen.

Használata: Tisztítsa meg alaposan arcbőrét, majd törölje szárazra. Ezután a tasakból kivett maszkot a homloktól lefelé haladva simítsa az arcára és hagyja rajta 20-30 percig, majd távolítsa el. A bőrfelületen maradt hatóanyagot gyengéden masszírozza be, nem szükséges leöblíteni.

Figyelmeztetés: Egyszer használatos arcmaszk kizárólag külső használatra. Szembe ne kerüljön! Gyermekek elől zárva tartandó. Ne használja sérült bőrfelületen! Allergiás érzékenység, illetve a használat során jelentkező kiütések esetén hagyja abba a maszk használatát!

Összetevők: Aqua, Moisture Factor, Sodium Hyaluronate, Ubiquinone (Q10), Carbopol 941, Carbopol 940, Hydroxyethyl Cellulose, Liquid Germall Plus, Cremophor C040, Allantoin, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Glycerine, Triethanolamine, Propyl P-Hydroxybenzoate, Methyl P-Hydroxybenzoate, Disodium Edta, Imidazolidinyl Urea, Fragrance.

Dr.Chen Szövetfályol Arcmaszk Hyaluronsavval Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.