Krauterhof Csigagél 100 ml

Krauterhof Csigagél 100 ml

Raktáron

Forradalmian új termék a bőrápolásban. Egyedülálló formulája a bőrének új ragyogást, új megjelenést kölcsönöz. A finom illatú gél egy olyan komplexet tartalmaz, amely elősegíti a bőr regenerálódását, növeli a bőr rugalmasságát, emeli, javítja a bőr nedvességtartalmát, látványosan elősegíti a hegek gyógyulását.

5 316 Ft
egységár: 5 316,22 Ft / db
Kosárba
EAN kód:4075700104767
Márka:Krauterhof
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Krauterhof Csigagél 100 ml Részletes leírás

Krauterhof Csigagél 100 ml

A Kräuterhof® csigagél az ideális választás a sima, szép és tiszta bőrért. Vitalizáló és hatásos formája a csiganyálka kivonatnak. Bőre a csiganyálka kivonat révén simává és tisztává válik, zavaró hegek nélkül.

A Kräuterhof® csigagél 5 % Poly-Helixánt tartalmaz. A Poly-Helixan-t a foltos csiga (Helix Aspersa Müller) váladékából nyerik. A csiga már 600 millió évvel ezelött is létezett és alkalmazkodott a szélsőséges környezeti feltételekhez. Ha a téli álmát alussza visszahúzódik a házába és egy speciális váladékot termel, amely lezárja a csigaház bejáratát. Ez a váladék védi a csiga testét a külső behatásoktól. Azok a csigatenyésztők Chilében, akiknek a kezei rendszeresen a csiga váladékával érintkeztek, észrevették, hogy a kezeik simábbak, a kis sebek gyorsabban gyógyulnak. Ez vezetett az első krémhez amelyet a csiga váladékával fejlesztettek ki.

A Kräuterhof® csigagél csigagél-kivonatot tartalmaz, amely megújítja a bőrsejteket, gyógyítja a sebeket, eltünteti a műtéti és az égési sérülések hegeit. Már az ókori görögök és rómaiak is ismerték a gyógyító és nyugtató hatását. A kozmetikai ipar számára akkor vált érdekessé a csiganyálka kivonat, amikor a csigafarmokon dolgozók beszámoltak előnyös tapasztalataikról. A munkások keze különösen puhává vált és a korábbi sérüléseik is nagyon gyorsan regenerálódtak, anélkül hogy sebeik elfertőződtek és behegesedtek volna.

A csiganyálka kivonatot természetes módon, a Helix Aspersa Müller nevű csigafajták nyálkájából nyerik. A Kräuterhof® csigagél titka fő alkotóelemében, az allantoinban rejlik. Ez a kivonat képessé teszi a csigákat kötőszöveteik, valamint házuk megújítására. Ugyanígy hat az allantoin az emberi bőrre. Hatására a bőrsejtekben protein képződik és mintegy varázsütésre a bőr regenerálódik. A fő hatóanyag-kombináció közt találhatók még az elasztin, a kollagén, valamint vitaminok és ásványi anyagok is. A Poly-Helixan hatóanyag egy átfogó komplex a bőr regenerálódásához, amely Kalcium-karbonátban is gazdag.

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.