White Snack - Pörci Snack Sós 30 G

Nincs raktáron

WHITE SNACK - Pörci snack, sós, 30 gGluténmentes és laktózmentes termék. A pörcről mindenhol azt olvashatjuk, hogy egészséges, ami nem meglepő, hiszen:  - kiváló alternatívát kínál a klasszikus snackeknek, - fehérjetartalma magas, több mint 50%, - szénhidrát tartalma alacsony, közel 0%.

Kosárba
EAN kód:5998479301719
Márka:White Snack
Kiszerelés:30 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

White Snack - Pörci Snack Sós 30 G Részletes leírás

WHITE SNACK - Pörci snack, sós, 30 gGluténmentes és laktózmentes termék.A pörcről mindenhol azt olvashatjuk, hogy egészséges, ami nem meglepő, hiszen:  - kiváló alternatívát kínál a klasszikus snackeknek,- fehérjetartalma magas, több mint 50%,- szénhidrát tartalma alacsony, közel 0%.Egészen laktató, étkezések között, vagy akár fő étkezés helyett is fogyaszthatóak. Kedvelik a sportolók is, akik az izom karbantartására koncentrálnak, ugyanakkor a Paleo táplálkozást folytatók étrendjébe is beillik. Ez az ízletes, markáns nassolnivaló remek kísérője a buliknak, jó hangulatú sörözéseknek.Összetevők: sertésbőr 96,6%, pálmaétolaj, étkezési só 1,6%.

Átlagos tápértékadatok (100g) termékben:Energia:2569 kJ/618 kCalZsír:46 g-ebből telített zsírsavak:12 gSzénhidrát:< 0,5 g-ebből cukor:< 0,5 gFehérje:51 gSó:1,6 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.