Himalaya Intenzív Hidratáló Bőrápoló Krém Duo Pack 2X50ml

Himalaya Intenzív Hidratáló Bőrápoló Krém Duo Pack 2X50ml

Raktáron

Himalaya Herbals könnyen beszívódó, hidratáló krém száraz bőrre - Duo pack.

710 Ft
egységár: 7,1 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4751015923049
Márka:Himalaya
Kiszerelés:100 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Himalaya Intenzív Hidratáló Bőrápoló Krém Duo Pack 2X50ml Részletes leírás

Himalaya Intenzív Hidratáló Bőrápoló Krém Duo Pack - 2X50ml

Egész napos hidratálást biztosít, még a nagyon száraz bőrfelületnek is. Könnyen beszívódik, nem hagy zsíros érzést a bőrön. Természetes E vitamint tartalmaz. Rendszeres napi használatra is kitűnő, ápolja a kiszáradt bőrt. Használatakor nem hagy zsíros érzést.

Főbb Összetevők:

  • Búzacsíraolaj (Triticum vulgare): Magas E-vitamin, protein és természetes antioxidáns koncentrációjának köszönhetően nagyon hatékonyan és széleskörűen alkalmazható a bőrápolásban. Táplálj a bőrt, segíti annak regenerálódását.
  • Mandulaolaj (Prunus amygdalus dulcis): Hidratálja a bőrt és segít a bőrszárazság csökkentésében.

Használata: Megtisztított arcra és testre gyengéden masszírozza be a krémet naponta kétszer, így bőre megfelelő hidratálást és táplálást kap!

Összetevők: Aqua, Paraffinum Liquidum, Ceresin, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Steareth 2, Steareth-21, Dimethicone, Parfum, Carbomer, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Methylparaben, Triticum Vulgare Germ Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Propylparaben, Tocopheryl Acetate, Disodium EDTA, Linalool, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol

Figyelmeztetés: Külső használatra. Szembe, szájba ne kerüljön! Száraz, hűvös helyen tárolandó!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.