Grante tropic kókuszvíz 250 ml

Grante tropic kókuszvíz 250 ml

Raktáron

A Grante gyümölcslevektől megszokott prémium minőségű, 100% natúr termék. A gyümölcs a termőhelyén , egészen érett állapotban kerül kipréselésre! 100% Natúr Kókuszvíz A kókuszvíz az egyik legfinomabb és leghasznosabb természet-adta natúr ital.

619 Ft
egységár: 2,48 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:8936020058320
Márka:Grante
Kiszerelés:250 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Grante tropic kókuszvíz 250 ml Részletes leírás

A Grante gyümölcslevektől megszokott prémium minőségű,100% natúr termék. A gyümölcs a termőhelyén ,egészen érett állapotban kerül kipréselésre! 100% Natúr Kókuszvíz A kókuszvíz az egyik legfinomabb és leghasznosabb természet-adta natúr ital. Magas vitamin és nyomelem tartalma mellett,fontos megemlíteni,hogy összetétele hasonlít az emberi vérplazmáéra,így könnyen felszívódik,beépül. Kiváló hidratáló hatású,fimon ital,ami különösen ajánlott sportolás után, fizikai vagy szellemi munka közben. Nem koncentrátumból! Hozzáadott cukrot nem tartalmaz!
Összetétel: 100% Kókuszvíz
100 ml termék tartalmaz:
Kcal 24/ 100 Kj
Zsír 0g
Ebből telített zsírsavak 0g
Szénhidrátok: 6g
Ebből cukor 6g
Fehérje: 0g
Só: 0,03g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.