Waterwipes bio baba törlőkendő 60 db

Waterwipes bio baba törlőkendő 60 db

Nincs raktáron

A WaterWipes Baba törlőkendő a világon egyedülálló módon nem tartalmaz semmilyen hozzáadott kémiai és vegyi anyagot. Az összetevők között csupán 99, 9% teljesen tiszta szűrt víz valamint 0, 1% Grapefruit Mag Olaj található.

Kosárba
EAN kód:5099514200223
Márka:Waterwipes
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Waterwipes bio baba törlőkendő 60 db Részletes leírás

A WaterWipes Baba törlőkendő a világon egyedülálló módon nem tartalmaz semmilyen hozzáadott kémiai és vegyi anyagot. Az összetevők között csupán 99,9% teljesen tiszta szűrt víz valamint 0,1% Grapefruit Mag Olaj található. A Grapefruit Mag Olaj gondoskodik a Baba Bőrének ápolásáról, a tiszta szárt víz pedig a Baba bőrének a tisztán tartásáról. A WaterWipes Baba Törlőkendő kifejezetten javasolt a Babák ápolása és gondozása alkalmával, hiszen az Újszülött gyermekek bőre sokkal érzékenyebb mint a felnőtteké. Az egyedölálló WaterWipes Baba törlőkendő abban az esetben is kifejezetten ajánlott amennyiben Babánk bőrén pelenka vagy egyéb külső tényező okozta allergiás kiütés jelentkezik. Ez annak köszönhető, hogy a WaterWipes nem tartalmaz semmilyen kémiai és vegyi anyagot. Adja meg a legtisztább és legtökéletesebb gondoskodást, melyet Babája megérdemel!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.