Garden - Alma-Szilva 500 ml

Nincs raktáron

GARDEN - Alma-szilva 500 mlFontos az itala minősége? Szénsavas helyett inkább mentes üdítőt választana? Az egészséges életmódba beleillő gyümölcslé után kutat? A Garden alma - szilva ízeket birtokló üdítőitalát Önnek találtuk ki, hiszen valódi gyümölcsök hozzáadásával készült, hogy szervezete feltöltődjön értékes ásványi anyagokkal, rostokkal! Ha valódi varázslatra vágyik, a Garden üdítőjét ajánljuk, hiszen nem csak az ízével hódít, de vitaminjaival és nyomelemeivel is le fogja venni Önt a lábáról! Adunk Önnek egy üdítőitalt, melyhez nincs szükség mesterséges adalékokra, ezektől mentesen készült, így mentes tartósítószerektől, ízfokozóktól, ám még a színezékektől is! Számunkra fontos az egészséges étkezés, ehhez pedig hozzátartozik a folyadék fogyasztás is.

Kosárba
EAN kód:5999882397580
Márka:Garden
Kiszerelés:500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Garden - Alma-Szilva 500 ml Részletes leírás

GARDEN - Alma-szilva 500 ml

Fontos az itala minősége? Szénsavas helyett inkább mentes üdítőt választana? Az egészséges életmódba beleillő gyümölcslé után kutat?

A Garden alma - szilva ízeket birtokló üdítőitalát Önnek találtuk ki, hiszen valódi gyümölcsök hozzáadásával készült, hogy szervezete feltöltődjön értékes ásványi anyagokkal, rostokkal! Ha valódi varázslatra vágyik, a Garden üdítőjét ajánljuk, hiszen nem csak az ízével hódít, de vitaminjaival és nyomelemeivel is le fogja venni Önt a lábáról!

Adunk Önnek egy üdítőitalt, melyhez nincs szükség mesterséges adalékokra, ezektől mentesen készült, így mentes tartósítószerektől, ízfokozóktól, ám még a színezékektől is! Számunkra fontos az egészséges étkezés, ehhez pedig hozzátartozik a folyadék fogyasztás is. A napi átlag szükséglet három liter folyadékot jelent. Gondolt már arra, hogy azzal a három literrel miért ne vihetne be értékes tápanyagokat, amik szintén fontosak a szervezet működéséhez?

A Garden almás - szilvás italának összetevői ökológiailag ellenőrzött gazdálkodásból származnak, gyártás során pedig folyamatos ellenőrzések mellett alakulnak kiváló minőségű itallá.

Kínálja meg vendégeit, barátait egy frissítő gyümölcslével, éljen egészségesen és boldogan!

Válassza a Garden almás - szilvás üdítőitalát, ha:

Egy frissítő szilvás finomságra vágyik.Imádja az alma és a szilva ízének a keverékét.Mesterséges anyagok nélküli, egészséges terméket keres.Átlagos tápérték 100 g termékbenEnergia189 kJ / 44 kcalZsír< 0,1 g- amelyből telített zsírsavak< 0,1 gSzénhidrát10,6 g- amelyből cukor10,6 gFehérje0,21 gSó< 0,003 g

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.