Garden Alma-Őszibarack Gyümölcslé 3 L

Raktáron

Próbáljon szerencsét Ön is a Garden alma és őszibarack ízeivel kedveskedő gyümölcsléjével, hiszen teljes mértékben szimbolizálja az egészséget, valamint ízével garantáltan elvarázsolja Önt is.  A Garden üdítőkre mind jellemző, hogy igazi alföldi napérlelte gyümölcsök hozzáadásával, préselés útján, sűrítés nélkül készülnek, így minden értékes tápanyag belekerül abba a dobozba, amit végül Ön fog kibontani otthonában.

3 070 Ft
egységár: 1,02 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999882397085
Márka:Garden
Kiszerelés:3000 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Garden Alma-Őszibarack Gyümölcslé 3 L Részletes leírás

Próbáljon szerencsét Ön is a Garden alma és őszibarack ízeivel kedveskedő gyümölcsléjével, hiszen teljes mértékben szimbolizálja az egészséget, valamint ízével garantáltan elvarázsolja Önt is.

 

A Garden üdítőkre mind jellemző, hogy igazi alföldi napérlelte gyümölcsök hozzáadásával, préselés útján, sűrítés nélkül készülnek, így minden értékes tápanyag belekerül abba a dobozba, amit végül Ön fog kibontani otthonában.

Az alma önmagában tartalmaz gyümölcssavat, amely teljeskörűen biztosítják a belek és a máj működtetését. A szervezetre nézve ez a gyümölcs méregtelenítő és tisztító hatással van, nem véletlenül szokták a veseelégtelenséggel küzdőknek, valamint a vesekővel rendelkezőknek ajánlani, hiszen tehermentesíti és tisztítja a vesét.

Fogyókúrába könnyen beleilleszthető a méregtelenítő hatása miatt, így egy-két napos almakúra minden fogyókúrázónak ajánlatos.

Az őszibarack rostjainak hála könnyen emészthető, vízhajtó hatású, de az emésztés helyes működése kapcsán is óriási segítség lehet. Csökkenti a vér koleszterinszintjét, frissíti az egész szervezetet. Bizonyított, hogy az őszibarackban lévő niacin jó kedvet visz az életünkbe. Csökkenti a vérnyomást, így a szívet és az érrendszert is védi egyaránt.

Az őszibarack savas kémhatásának köszönhetően az étvágyra gerjesztő hatással van, az immunrendszert erősíti, amiben a benne lévő C-vitaminnak is nagy szerepe van. A hajra és a bőrre való jótékony hatását a B-vitaminnak és a biotinnak köszönheti, melyben az antioxidánsok is nagy szerepet játszanak, hiszen rákellenes hatásúak.

 

Válassza a Garden 100 % - os alma és őszibarack préselt gyümölcsléjét, ha:

Egy igazán finom italt inna.

Fontos Önnek is az egészség megóvása.

Szereti az almát és az őszibarackot.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.