Verival Himalája Halit Só 200 g

Verival Himalája Halit Só 200 g

Raktáron

Verival Himalája Halit Só legértékesebb formája a természetes ásványi sóknak, ötvözve nyomelemekkel.  .

710 Ft
egységár: 3,55 Ft / g
Kosárba
EAN kód:9004617013027
Márka:Verival
Kiszerelés:200 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Verival Himalája Halit Só 200 g Részletes leírás

A Himalájából származó tiszta kristálysó 250 millió éves tengeri só, nagy nyomás alatt a hegy mélyén,
minden környezeti szennyeződéstől mentesen alakult ki.

Mind a 84 elem kolloid állapotú, vagyis szerves alakban van jelen, kisebb, mint 1/1000 g. hogy a sejtmembrán falát ozmozissal még át tudja hatolni, és beépüljön sejtjeinkbe. Ez a biokémiai oldaláról nézve a kristálysó előnye, különleges biofizikális tulajdonsága pedig az az energia és rezgés, ami ugyanaz a hidrációs energia, vagyis napenergia melyik több millió évvel ezelőtt kiszárította a tengert, és kikristályosította belőle a sót.

A kristálysóból nem lehet túl sokat fogyasztani, mert egy természetes regulációs, kiegyenlítő hatása van. A magas vérnyomást leviszi, az alacsonyt pedig emeli. Segít a szervezet elsavasodásánál, fogínyvérzésnél, fogínygyulladásnál. Oldja a régi nátriumklorid okozta izületi lerakodásokat, vesekövet, fogkövet. Emellett természetes úton visszaállítja a szervezet elektrolit-háztartását.

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.