Dellos - Aloe Vera Üdítőital Ananász 1500 ml

Dellos - Aloe Vera Üdítőital Ananász 1500 ml

Nincs raktáron

DELLOS - Aloe Vera üdítőital Ananász 1500 mlIsmered az aloe verát és még szereted is? Oda vagy az ananászért? Ennek a kettőnek a kombóját kipróbáltad már? Még nem? Az aloe vera egy ismert gyógynövény, amit a kozmetika ipar is gyógyhatása miatt használ.

Kosárba
EAN kód:8809276285591
Márka:Dellos
Kiszerelés:1500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dellos - Aloe Vera Üdítőital Ananász 1500 ml Részletes leírás

DELLOS - Aloe Vera üdítőital Ananász 1500 mlIsmered az aloe verát és még szereted is? Oda vagy az ananászért? Ennek a kettőnek a kombóját kipróbáltad már? Még nem?

Az aloe vera egy ismert gyógynövény, amit a kozmetika ipar is gyógyhatása miatt használ. Számos krémnek, kenőcsnek és folyadéknak is összetevője, de belsőleg alkalmazható formában, a tabletták és kapszulák készítésénél is felhasználják. Számtalan aloe verás ital létezik már, olyan is, amikben növényi darabkák vannak.

A Dellos most egy olyan aloe verás italt mutat neked, ami nem csak emiatt a gyógynövény miatt különleges, de azért is, mert ananász íze van a hozzákevert ananászlé hatására.

Az aloe verának rengeteg hatása van az emberi szervezetre, ezek miatt is érdemes ezt a gyógyhatású növényt rendszeresen fogyasztani. Fertőtlenít, gyulladásokat csökkent az emberi testben, ámbár ezeken kívül még rengeteg pozitív hatása van, ami annak is köszönhető, hogy az aloe verának antioxidánsokra jellemző hatásai vannak. E tulajdonság szempontjából az aloe verára igaz, hogy részt vesz a sejtek anyagcseréjének élénkítésében, a bőr fiatalításában, valamint tisztít és méregtelenít is. Azonban nem feledkezhetünk meg immunrendszer erősítő hatásáról sem, de ez a szer egy kiváló fájdalomcsillapító is.

Az ananászra is többnyire igazak ezek a hatások, de ennél a gyümölcsnél még érdemes megemlíteni a csontok egészségére ható tulajdonságát, valamint a nők menstruációs gondjainak helyreállító képességét.

Meggyőztünk?

Összetevők: Tisztított víz, Finomított cukor, Aloe vera gél, Ananászlé koncentrátum, Étkezési sav (E330), Kalcium-laktát (E327), Sárga színezék (# 4), Sárga színezék (# 5), Nátrium-citrát, Gellángumi (E418), Szukralóz (E955)

Átlagos tápérték 100 g termékbenEnergia23 kcalZsír0 g- amelyből telített zsírsavak0 gSzénhidrát6 g- amelyből cukor5 gFehérje0 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.