Plant Pro -  Mandulaital Cukormentes 1L

Plant Pro - Mandulaital Cukormentes 1L

Nincs raktáron

PLANT PRO - Mandulaital, cukormentes, 1lMagas a telítetlen zsír tartalma, leginkább oleinsav és linolsav. Ebből kifolyólag segíti a normális vérkoleszterinszint fenntartását. Az alacsony nátriumtartalom segít fenntartani a normális vérnyomást.

Kosárba
EAN kód:8423352866988
Márka:Plant Pro
Kiszerelés:1000 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Plant Pro - Mandulaital Cukormentes 1L Részletes leírás

PLANT PRO - Mandulaital, cukormentes, 1l

Magas a telítetlen zsír tartalma, leginkább oleinsav és linolsav. Ebből kifolyólag segíti a normális vérkoleszterinszint fenntartását. Az alacsony nátriumtartalom segít fenntartani a normális vérnyomást. Alacsony kalóriatartalmú hiszen a felhasznált mandulák mellé nem adunk cukrot. Magas kalciumtartalmú, ami szükséges az egészséges csontok és fogak fenntartásához. A kalcium segít fenntartani a normális testi funkciókat, például a véralvadást, az anyagcserét, az izomfunkciót, a neurotranszmissziót és az emésztést, valamint a sejtosztódást és a differenciálódást. Az A, D és E vitaminok magasak, amelyek nélkülözhetetlenek az egészséghez.

100ml termékbenMennyiségEnergia kJ98 kJEnergia kcal23 kcalZsírok2.6 gAmelyből:Telített1.2 gTelítetlen0.8 gTöbbszörösen telítetlen0.6 gSzénhidrátok0.2 gRost0.4 gFehérje0.7 gSó0.1 gKálcium120 mgA vitamin120 µgD vitamin1 µgE vitamin3.1 µg

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.