Fentiman'S Bodzavirágos Ital 275 ml

Fentiman'S Bodzavirágos Ital 275 ml

Nincs raktáron

Vadon gyűjtött bodzavirágból készült, erjesztett gyömbérgyökér kivonat hozzáadásával.

Kosárba
EAN kód:5029396739078
Márka:Fentimans
Kiszerelés:275 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Fentiman'S Bodzavirágos Ital 275 ml Részletes leírás

Az új bodzás üdítőt a forró napok enyhítésére találták ki! Fogyassza jégbe hűtve, miközben élvezi a csodálatos időt és a megérdemelt édes semmittevést!

Összetevők
szénsavas víz, cukor, bodzavirág kivonat 2,5%, citromsav, erjesztett gyömbérgyökér kivonat (víz, glükóz szirup, gyömbér gyökér, körtelé koncentrátum, élesztő)

Energia
energia 134kJ/32kcal
Szénhidrát 6,9 g ebből cukor 6,9 g
Só 0,01 g

  

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.