Garden - Homoktövis-Alma Ital 100% 500ml

Nincs raktáron

GARDEN - Homoktövis-alma ital 100% 500MLEgy almás homoktövises italra vágyik? Szereti az isteni gyümölcsmixeket? Valódi, napérlelte, friss gyümölcsök legjavát válogattuk össze, hogy egy különleges üdítőitallal lephessük meg Önt.

Kosárba
EAN kód:5999882397566
Márka:Garden
Kiszerelés:500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Garden - Homoktövis-Alma Ital 100% 500ml Részletes leírás

GARDEN - Homoktövis-alma ital 100% 500ML

Egy almás homoktövises italra vágyik? Szereti az isteni gyümölcsmixeket?

Valódi, napérlelte, friss gyümölcsök legjavát válogattuk össze, hogy egy különleges üdítőitallal lephessük meg Önt. A gyümölcsök ökológiailag ellenőrzött gazdálkodásból származnak, a gyártás során pedig gondos odafigyeléssel avandzsálódtak friss itallá, a megszokott minőségben.

A káros összetevők ellen vagyunk, így természetesen mesterséges adalékoktól mentesen készítettük el üdítőnket, hogy az egészség fenntartását segítsük. Kortyoljon bele az egészség italába, élvezze az alma és a homoktövis mindent elsöprő erejét!

Az almában és a homoktövisben olyan értékes tápanyagok vannak, mint a vitaminok, a rostok, ezen kívül számos betegség ellenanyaga kerül a gyümölcsök által a gyümölcslevünkbe, így kiváló az immunrendszer erősítéséhez, a gyulladások ellen, a cukorbetegség ellenszereként, de méregtelenít, és segíti az emésztést is, valamint a szívre és az érrendszerre is pozitívan hat.

Élvezze a friss alapanyagok csábításának erejét! Válassza a Garden különlegességét!

Válassza a Garden almás és homoktövises üdítőitalát, ha:

Szívesen kóstolna meg egy almával és homoktövissel készült italt.Ön is feltöltené a szervezetét tápanyagokkal.Mesterséges anyagoktól mentes üdítőitalt kortyolna.Minőségileg megfelelő üdítővel kínálná vendégeit.Imádja az ínycsiklandó gyümölcsmixeket.Átlagos tápérték 100 g termékbenEnergia187 kJ / 44 kcalZsír< 0,05 g- amelyből telített zsírsavak< 0,05 gSzénhidrát10,2 g- amelyből cukor10,2 gFehérje0,2 gSó< 0,008 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.