Himalaya Baba Testápoló 200 ml

Himalaya Baba Testápoló 200 ml

Raktáron

Himalaya Mandula- és olívaolajjal dúsított hipoallergén testápoló - 200 ml.

1 325 Ft
egységár: 1 325,22 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8901138511470
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Himalaya Baba Testápoló 200 ml Részletes leírás

Himalaya Baba Testápoló - 200 ml

A vegán, hippoallergén Himalaya Herbals Baby testápoló igazán gyengéd az érzékeny bababőrhöz, bársonyos puhaságot és rugalmasságot biztosítva neki. A babatestápoló mandulaolaj tartalma helyreállítja a bőr nedvességtartalmát, miközben a tápláló olívaolaj fényessé varázsolja a bőrfelszínt. Az édesgyökér és indiai fehér mályva pedig nyugtatja a baba bőrét.
Aktív hatóanyagtartalma 100%-ban növényi eredetű. Nem tartalmaz állati zsiradékot, mesterséges színezéket és lanolint.

Használat: Fürdés után kenje be a baba bőrét!

Figyelmeztetés: Kizárólag külső használatra! Szobahőmérsékleten tárolandó!

Összetevők: Aqua, Cetyl alcohol, Olea europaea fruit oil, Glycerin, Ethylhexyl stearate, Glyceryl stearate, Sorbitan stearate, Prunus amygdalus dulcis oil, Sodium cetearyl sulfate, Phenoxyethanol, Dimethicone, Isopropyl myristate, Parfum, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Sida cordifolia root extract, Glycyrrhiza glabra root extract, Tinospora cordifolia stem extract, Undecylenoyl glycine, Capryloyl glycine, Xanthan gum, Disodium EDTA, Tocopheryl acetate, Sodium hydroxide, Linalool, Hydroxycitronellal, Limonene, Citronellol, Benzyl salicylate, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Alpha-isomethyl ionone, Geraniol

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.