Beanies Fehércsokoládé-Málna Instant Kávé 50G

Beanies Fehércsokoládé-Málna Instant Kávé 50G

Raktáron

Beanies Fehércsokoládé-málna instant kávé 50gA Beaniesről: Prémium fagyasztva szárított kávéik esetében egy általuk fejlesztett egyedi ízesítési technológiát alkalmaznak. Ez egy szigorúan ellenőrzött folyamat, így minden egyes kávézásunk alkalmával ugyanúgy élvezhetjük a kedvenc Beanies-ünk ízeit.

1 704 Ft
egységár: 34,07 Ft / inaktiv
Kosárba
EAN kód:5060169984080
Márka:Beanies
Kiszerelés:50 inaktiv
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Beanies Fehércsokoládé-Málna Instant Kávé 50G Részletes leírás

Beanies Fehércsokoládé-málna instant kávé 50g

A Beaniesről: Prémium fagyasztva szárított kávéik esetében egy általuk fejlesztett egyedi ízesítési technológiát alkalmaznak. Ez egy szigorúan ellenőrzött folyamat, így minden egyes kávézásunk alkalmával ugyanúgy élvezhetjük a kedvenc Beanies-ünk ízeit. Más gyártókkal ellentétben - akik csak befedik az instant kávét - ők a kávé granulátum belsejébe juttatják az ízeket, így kialakítva a Beanies minőséget.- Kevesebb, mint 2 kalória adagonként,- 100% cukormentes,- gluténmentes,- vegetáriánusok és vegánok is fogyaszthatják!Fogyasztási javaslat: Egy teáskanál kávét keverjen el egy bögre forró vízben, vagy növényi tejben.Intenzitás: Közepes.

Átlagos tápérték 100 g termékbenEnergia320 kJ / 75 kcalZsír0 g- amelyből telített zsírsavak0 gSzénhidrát4,5 g- amelyből cukor0 gFehérje14,6 gSó0,2 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.