Dellos - Aloe Vera Üdítőital Zero 500 ml

Dellos - Aloe Vera Üdítőital Zero 500 ml

Nincs raktáron

DELLOS - aloe vera üdítőital ZERO 500 mlKóstolja meg a Dellos cukormentes üdítőitalát, ami az aloe vera lágy ízével kényezteti, hogy bármikor egy pillanat alatt felfrissíthesse magát vele. A Dellos natúr üdítőjét most cukormentes változatban kínáljuk, hogy még kevesebb káros szénhidrátot vigyen be a szervezetébe, valamint cukrok nélkül nem is hízlaló ez a mennyei finomság.

Kosárba
EAN kód:8809276282019
Márka:Dellos
Kiszerelés:500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dellos - Aloe Vera Üdítőital Zero 500 ml Részletes leírás

DELLOS - aloe vera üdítőital ZERO 500 ml

Kóstolja meg a Dellos cukormentes üdítőitalát, ami az aloe vera lágy ízével kényezteti, hogy bármikor egy pillanat alatt felfrissíthesse magát vele.

A Dellos natúr üdítőjét most cukormentes változatban kínáljuk, hogy még kevesebb káros szénhidrátot vigyen be a szervezetébe, valamint cukrok nélkül nem is hízlaló ez a mennyei finomság.

Az aloe vera egy ismert gyógynövény, melyet nem csak a kozmetikaipar használ gyógyhatásai miatt, de számtalan ital is létezik már ebből a gyógynövényből, amiben akár ilyen növényi darabkák is lehetnek, ezáltal még fenségesebb élményt nyújthat. A Dellos itala ebbe a kategóriába tartozik.

Egészítse ki mindennapjait egy hűs, értékes üdítővel, amely az aloe vera jótékony hatásaival kényeztetné Önt. Az allergiák ellen, bőrbetegségekre, csípésekre kiválóan alkalmazható, de ízületi és reumás panaszok elkerülésére is javasolt. Enyhíti a pikkelysömör tüneteit, szembetegségek ellen hasznos, de szájüregi megbetegedésekre, ínyvérzésre, cukorbetegségre is ajánlott.

Ha Ön gyomorfekélyes betegség ellen küzd, székrekedése van vagy bélműködési zavarok állnak fenn, szintén ajánljuk az aloe verás italunkat, amely a puffadás elűzésével segíti a tápanyagok könnyebb felszívódását. Vastagbélgyulladásra, fekélyekre, valamint az immunrendszer megerősítésére, a máj méregtelenítésére is nyugodt szívvel használhatja.

Válassza a Dellos natúr és cukormentes aloe vera üdítőjét, ha:

Szeretne cukormentesen, egészségesen táplálkozni.

Egy igazán finom frissítőre vágyik.

A natúr innivalókat szereti inkább.

Összetevők: Tisztított víz, Aloe vera gél (8%), Cukor, Étkezési-sav (E330), Kalcium-laktát (E327), Nátrium-citrát, Szukralóz (E955), Gellángumi (E418)

20kcal(Fat: 0g, Cholesterol: 0mg, Sodium: 2mg, Total carbohydrate 5g-Dietary fiber 0g, Sugars 4g, Protein: 0g, Vitamin C 15%)

Átlagos tápérték 100 g termékbenEnergia20 kcalZsír0 g- amelyből telített zsírsavak0 gSzénhidrát5 g- amelyből cukor4 gFehérje0 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.