Lorenzo Fekete Thai Jázmin Rizs 1000 g

Lorenzo Fekete Thai Jázmin Rizs 1000 g

Nincs raktáron

A fekete rizs nagyon ízletes és jelentős táplálkozási tulajdonságokkal rendelkezik. A fehér fajtákhoz képest kétszer annyi fehérjét tartalmaz, és nagyon alacsony a glikémiás indexe. .

Kosárba
EAN kód:5999886475123
Márka:Lorenzo
Kiszerelés:1000 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Lorenzo Fekete Thai Jázmin Rizs 1000 g Részletes leírás

A többi rizsfajtához hasonlóan nagyon tápláló és könnyen emészthető. Antioxidánsok, esszenciális aminosavak, számos vitamin (különösen B- és E-vitamin) és ásványi anyag forrása.

Felhasználás:  A fekete rizs nagyszerű egészséges köret húsokhoz, halakhoz és zöldségekhez. Alkalmas salátákhoz vagy rizottóhoz. Kiválóan illik például sült édesburgonyához.

Elkészítési folyamat:  A fekete rizs a hagyományos rizshez hasonlóan készül, de egy kicsit hosszabb ideig tart. A rizst 2:1 arányban a víz javára hideg vízzel felöntjük, sózzuk és felforraljuk. Főzzük körülbelül 40 percig. A tűz elzárása után hagyja, hogy a rizs a fedő alatt megfőjön.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.