Medinatural Krémpakolás Hialuronsavval

Medinatural Krémpakolás Hialuronsavval

Raktáron

C vitaminos tápláló, feszesítő krémpakolás hialuronsavval 100 ml - MedinaturalHa Te is élettel teli, feszes és rugalmas bőrre vágysz simíts az arcodra egy bőséges réteget, majd relaxálj úgy 10-15 percig, vagy kend fel vékony rétegben, és hagyd fent egész éjszakára, amikor a bőr a leginkább fogékony az ápolásra!  Reggelente olyan bőrrel ébredhetsz, amilyenről mindig is álmodtál! Mélyen táplált és ragyogó bőrrel! Szánj magadra  hetente kétszer 10 - 15 percet, és a bőröd szemmel láthatóan megújul majd.

4 124 Ft
egységár: 41,24 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999887756078
Márka:Medinatural
Kiszerelés:100 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Medinatural Krémpakolás Hialuronsavval Részletes leírás

C vitaminos tápláló, feszesítő krémpakolás hialuronsavval 100 ml - Medinatural

Ha Te is élettel teli, feszes és rugalmas bőrre vágysz simíts az arcodra egy bőséges réteget, majd relaxálj úgy 10-15 percig, vagy kend fel vékony rétegben, és hagyd fent egész éjszakára, amikor a bőr a leginkább fogékony az ápolásra! 

Reggelente olyan bőrrel ébredhetsz, amilyenről mindig is álmodtál! Mélyen táplált és ragyogó bőrrel!

Szánj magadra  hetente kétszer 10 - 15 percet, és a bőröd szemmel láthatóan megújul majd.  

A rendszeres arcpakolás használatával elősegíthetjük a bőrsejtek megújulását, ezzel helyreállítva a rugalmasságát és komfortérzetét, ezáltal a bőrünk szebbé válik és szinte megfiatalodik, mint egy frissen nyíló harmatos rózsa!

Hogyan használd?

heti 1-2 alkalommal kenj a tiszta arc-, nyak- és dekoltázsbőrre bőségesen; a szem- szájkontúr mentén vigyázva, a szembe ne kerüljön! Hagyd hatni 10-15 percig, utána öblítsd le bő vízzel. Vékony rétegben egész éjszaka fent hagyható, mint egy éjszakai tápláló krém. 

Ajánljuk: minden bőrtípusra.

 

INCI: Aqua, Butyrospermum Parkii butter, Argania Spiosa kernel oil, Glycerin, Polyglyceryl-3 Dicitrate/stearate, Stearic acid, kaolin, Phenyl alcohol, Xanthan gum, Parfum, GlycerylCaprylate, Sodium Ascorbyl Phosphate (vitamin C), Sodium Hyaluronate, Betaine, Tocopherol Acetate,  Lactic acid, Mica, Tin oxide, Amyl Cinnamal, Hexyl cinnamal, Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Eugenol, Coumarin, Cl 77891, Cl 77491

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.