Paleolit Mélytengeri Fürdősó  Magnézium 1000 g

Paleolit Mélytengeri Fürdősó Magnézium 1000 g

Raktáron

Extrém tisztaságban és nagy hatékonysággal biztosítja a szervezet magnéziumszükségletét testünk egyik legnagyobb szervén, a bőrünkön keresztül. .

2 781 Ft
egységár: 2,78 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999564044931
Márka:Paleolit
Kiszerelés:1000 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Paleolit Mélytengeri Fürdősó Magnézium 1000 g Részletes leírás

A Mélytengeri magnézium akkor is alkalmas a megnövekedett magnéziumigény kielégítésére (stresszhelyzet, sport, stb.), ha emésztési panaszokkal reagálunk a különféle magnéziumforrások nagyobb dózisú, szájon át történő pótlására. 100%-ban természetes, magas biológiai hasznosulású transzdermális magnéziumunk egy több százmillió éves tengeri ősüledékből származik, mely 2000 méter mélységben terül el az európai földkéregben.

Felhasználás:
Lábfürdőhöz: 20-25 gramm/alkalom (kb. 2 evőkanál)
Testfürdőhöz: 200 gramm/alkalom
Min. 20 perc fürdési idő ajánlott

Összetevők: víz, természetes eredetű magnézium-klorid (MgCl2)
Szembe és nyálkahártyára ne kerüljön!





  

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.