Biomenü Bio Perui Kakaópor 125 g

Raktáron

A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A perui biotermelők által gyártott kakaóbab több antioxidánst tartalmaz, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea.

1 606 Ft
egységár: 12,85 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999886305154
Márka:BioMenü
Kiszerelés:125 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biomenü Bio Perui Kakaópor 125 g Részletes leírás

A nyers babhüvelyeket kézzel szedik, kiválogatják a legjobb minőségűeket és a kezdeti keserűségük csökkentése érdekében fermentálják. Miután a szárított babot tiszta vízben megtisztítják, meghámozzák és a magját kivágják, összezúzzák. Ezeket őrlik kakaó pasztává. A paszta zsírját a szilárd részből kivonják, a maradékot szárítják és finom kakaóporrá őrlik. A kakaópor kevesebb zsírt és több rostot tartalmaz, mint a bab. A gyártási folyamat megőrzi a bab tápértékének jelentős részét, adalékanyagok nélkül.

A perui kakaópor magas antioxidáns tartalma révén természetes sejtvédő hatású, ezért segíthet az öregedési folyamatok lassításában. Jelentős magnéziumforrásként nélkülözhetetlen a megfelelő idegi és izomműködéshez, illetve hangulatjavító, energetizáló hatásáról is ismert. A kakaó rendkívül gazdag antioxidáns flavonoidokban, elismerten az egészséges szívműködést segítő szupertáplálék, emellett csökkentheti a stroke és a rák kockázatát. 

Összetétel: 100% bio kakaóbab (theobroma cacao)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.