Naturmind Földimandula Liszt 250 g

Naturmind Földimandula Liszt 250 g

Raktáron

A földimandula vagy tigrisdió igazából nem is mandula vagy dió, hanem egy Észak-Afrikában és a Mediterráneum területén őshonos fűféle gyökérgumója, amelyet évszázadok óta fogyasztanak. Hazánkban kevésbé ismert még a földimandulaliszt, de érdemes kísérletezni vele, különösen gluténérzékenyeknek.

1 172 Ft
egységár: 4,69 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999559314933
Márka:Naturmind
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturmind Földimandula Liszt 250 g Részletes leírás

A földimandulalisztnek igen magas a zsírtartalma, zsírsavösszetétele pedig kedvező. Rosttartalma is jelentős, amelynek nagy részét a rezisztens keményítő adja.

A földimandula liszt könnyebben emészthető, így annak is ajánlott, akinek más gluténmentes lisztek problémát okoznak (pl. kókuszliszt).

Felhasználás: A földimandula-lisztet használhatjuk önmagában vagy más gluténemntes lisztekkel keverve. Kicsit édeskés, mogyoróra emlékeztető íze lehetővé teszi, hogy kevesebb cukorral készítsük el a süteményeinket. Az íze miatt a vegán hamburgerpogácsákkal is jól harmonizál.
Panírozáshoz is használható.

Összetevők: földi mandula

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.