Ecomil bio thai mártás 200 ml

Raktáron

A thai mártás kiváló alternatív helyettesítője a tejszíneknek. Finom, krémes állagú. Egzotikus ízének köszönhetően bármely átlagos ételt különlegessé varázsol. .

1 033 Ft
egységár: 5,16 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:8428532192352
Márka:Ecomil
Kiszerelés:200 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ecomil bio thai mártás 200 ml Részletes leírás

Tökéletes szószokhoz, levesekhez, tésztákhoz. Savas összetevőkkel is kiválóan elkeverhető. Használat előtt alaposan rázza fel.

Összetevők: kókusztej* (60%), víz, vörös curry* (tengeri só, chili* (0,2%), tömény lime lé* (0,1%), citromfű* (0,03%), fűszerek* (0,6%: fokhagyma*, gyömbér*, koriander*, paprika*)), stabilizátor (xantán gumi, guargugumi*), természetes kókuszaroma*. *biogazdálkodásból
*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.

Használat előtt alaposan felrázni. Felbontás után hűtve kell tartani, és 5 napon belül elfogyasztani.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.