Teddy Bio Kukoricás Snack 4X15G 60 G

Raktáron

Újdonságunk Teddy, Kukoricás Snack gyönyörű csomagolásban, aranyos formájú egészséges nassolni való, répával és sütőtökkel, hozzáadott cukor és só nélkül!  .

941 Ft
egységár: 235,21 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8588004638778
Kiszerelés:4 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Teddy Bio Kukoricás Snack 4X15G 60 G Részletes leírás

Teddy Bio Kukoricás Snack 4X15G 60 G

Extrudált kukoricás bio snack répával és sütőtökkel, hozzáadott cukor és só nélkül készül. Reméljük a gyerekek nagy kedvence lesz! Egy csomagban négy kisebb zacskó található, így jobban beosztható és bármely napszakban fogyasztható!

Étel-intoleranciában szenvedők is bátran fogyaszthatják, mert a termék glutén-, szója, mogyoró- és laktózmentes!

Összetevők: kukorica * 53% (liszt * és / vagy kukoricadara *), rizsliszt * 22%, napraforgóolaj * 15%, szárított sárgarépa * 5%, dehidratált tök * 5%, B1-vitamin <0,1%. * Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó összetevők

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.