Parajdi Fürdősó Citrom 1000 G

Parajdi Fürdősó Citrom 1000 G

Raktáron

Illóolajos fürdősó használatakor az illóolaj ismert tulajdonságait is élvezhetjük. .

1 845 Ft
egységár: 1,85 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999885350209
Márka:Parajdi
Kiszerelés:1000 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Parajdi Fürdősó Citrom 1000 G Részletes leírás

A Parajdi fürdősó citrom illóolajjal, 100%-osan parajdi kősóból készült, valódi citrom illóolajjal. 

A sófürdőnek frissítő, nyugtató hatása van, regenerálja az ízületeket és az izmokat. Az citrom illóolaj erősíti a fürdősó bőrregeneráló hatását.

Gombás, ekcémás bőrt fertőtleníti, ezzel is segítve a gyógyulását.

A szervezetünk számára szükséges ásványi anyagokat nem csak étkezéssel, hanem egy kellemes fürdővel is lehet pótolni, ugyanis az értékes anyagok a bőrünkön át is bejutnak a szervezetünkbe. A Parajdi fürdősók, nevéből is adódóan parajdi kősóból készültek, aminek 97% -a nárium-klorid, és 3% egyéb ásványi anyagot tartalmaz.

Illóolajos fürdősó használatakor az illóolaj ismert tulajdonságait is élvezhetjük.

 

 

A citromolaj immunrendszer erősítő, fertőtlenítő, baktérium- és vírusölő hatású.

 

Alkalmazható:

 

a bőr fertőtlenítésére,pattanásos bőrre.alkalmazása vérbőséget okoz, így kiváló ízületi- és izomfájdalmaknál, reumánál,elősegíti a sebgyógyulást.

 

A citromolaj tisztítja és frissíti a lelket és figyelmünket is, ezért kiváló gyermekeknek tanulás előtt is.

 

 

 

A fürdősó jótékony hatása orvosilag alátámasztott, alkalmazása az alábbi betegségek kezelésére javasolt:

 

ízületi és reumatikus bántalmak,csontbetegségek, bőrproblémák (fertőzés, allergia, kiütések, ekcéma),izomzúzódás,izomsorvadás, izomgörcs,asztma, légúti megbetegedések, idült légcsőhurut,nőgyógyászati problémák,szorongásoldó,gyulladáscsökkentő,bőrnyálkahártya-fertőtlenítő,szarurétegoldó, hámosító hatása van.

 

A fürdő kúra 7-14 napig javasolt megszakítás nélkül, majd 2-3 havonta ezt megismételhetjük. Tegyél a meleg fürdővízbe kb. 40-50 dkg fürdősót, majd 10-30 percen keresztül élvezd a fürdő lazító, nyugtató hatását.

 

A fürdősó alkalmazásával kapcsolatos ellenjavallatok:-    magas vérnyomás II.-III. stádiuma (180 mmHg feletti magas vérnyomás)-    szív-, máj-, veseelégtelenség (insuficientia cordis-heparisrhenis decompensata), szívinfarktus, szívritmus-zavarok, szívelégtelenség, szívizom-gyulladás, visszaeső thrombophlebitis-    daganatos megbetegedések: tüdő-, gyomor-, prostata-, méhnyakrák stb.-    bármely betegség akut fázisa-    fertőző és ragályos betegségek, nemi betegségek-    nyílt, váladékozó bőrnyálkahártya-sérülések esetén  (vágás, szúrás, berepedés) fájdalmat, csípő érzést válthat ki, ellenben a hámosításban szerepe van.-    fokozott vízvisszatartó-képesség esetén (pl. ösztrogéntúlsúly, antikoncepcionális szerek szedése idején, alsó végtag vénás-limfás keringési zavara esetén fokozza a víz visszatartását, ezáltal a lábak dagadását).-    myasthenia gravis (az izomlazító hatás fokozza az amúgy is jelen lévő elesettséget).-    akut patogén-hordozó betegségek-    sűrűn előforduló bő nőgyógyászati vérzések-    állapotosság és szoptatási periódus-    epilepszia és elmebajok-    előrehaladott érelmeszesedés ischaemiás zavarokkal-    agyvérzés vagy trombózis-    leukémia-    anémia-    polyglobulia-    parazitosis-    amyloidosis-    alkoholizmus

Ezekre a betegségekre használni: 

ízületi és reumatikus bántalmak,
csontbetegségek, bőrproblémák (fertőzés, allergia, kiütések, ekcéma),
izomzúzódás,
izomsorvadás, izomgörcs,
asztma, légúti megbetegedések, idült légcsőhurut,
nőgyógyászati problémák,
szorongásoldó,
gyulladáscsökkentő,
bőrnyálkahártya-fertőtlenítő,
szarurétegoldó, hámosító hatása van.

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.