Semiramis ethiop sidamo szemes kávé közepes 250 g

Raktáron

Etiópia, a kávé bölcsője, ahol annak idején - a Kaffa régió erdeiben - vadon termett az Arabica. Etiópia méltó őrzője régi kincsének, nem csak büszke a nála termő kávékra, hanem örömmel is fogyasztja.

4 808 Ft
egységár: 19,23 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999887137693
Márka:Semiramis
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Semiramis ethiop sidamo szemes kávé közepes 250 g Részletes leírás

Etiópia, a kávé bölcsője, ahol annak idején - a Kaffa régió erdeiben - vadon termett az Arabica. Etiópia méltó őrzője régi kincsének, nem csak büszke a nála termő kávékra, hanem örömmel is fogyasztja. A megtermelt mennyiség közel fele házon belül, az etióp háztartásokban fogy el, Etiópia a világ legnagyobb kávéfogyasztója a termelő országok között.
Az országban jelenleg a kis, családi vállalkozásokra épülő kávétermesztés zajlik, amelyben a kávé a megfelelő törődést kapja a cserjétől a nyers kávé zsákokba történő helyezéséig. Ennek a ""kisgazdás"" szerkezetű termesztésnek köszönhető, hogy mindig csak a teljesen érett és piros cseresznye jut el a feldolgozó állomásokra, így biztosítva a homogén és egyenletes minőséget. Ezt az állandó minőséget gyakran kézi osztályozás is biztosítja.
Az etióp Sidamo a Yirgacheffe és a Harrar melletti harmadik ismert kávérégió az országban. A Dél-Etiópiában található Sidamo tökéletes otthont nyújt a kávécserjéknek, a termékeny hegyvidék ideális környezetet biztosít. A megfelelő környezet és különleges gondoskodás határozottan tükröződik a csészében: az etióp kávék rendkívül összetettek, virágos és gyümölcsös csúcsokkal, miközben megőrzik a kiegyensúlyozott testüket és izgalmas utóízekben gazdagok.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.