Jó Közérzet Prémium Kollagén Por Citrom

Jó Közérzet Prémium Kollagén Por Citrom

Nincs raktáron

100%-ban természetes hal kollagén18 féle aminosav tartalommal.  A kollagén hozzájárulhat az ízületek egészséges működésének fenntartásához. Fehérjében gazdag. A kollagén természetes összetevője a bőrnek.

Kosárba
EAN kód:5999882981802
Márka:Jó Közérzet
Kiszerelés:170 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Jó Közérzet Prémium Kollagén Por Citrom Részletes leírás

Ajánlott napi fogyasztási mennyiség: életkornak megfelelően napi 1, 2 vagy 3 alkalommal 1x csapott evőkanálnyi Prémium Kollagén.

Összetevők: hidrolizált hal kollagén; savanyúságot szabályozó anyag: citromsav-monohidrát; citrom aroma; édesítőszer: aceszulfám kálium és szukralóz.

Megjegyzés:Étrend-kiegészítőként, életkornak megfelelően naponta 1, 2 vagy 3 alkalommal 1 csapott evőkanállal tegyen egy 2 dl-es pohárba, öntse fel vízzel vagy juice-zal és jól keverje el. Kedvenc ízeivel tovább ízesítheti, ha szükségesnek tartja. Teljes feloldódás után fogyasztható. 

Egy adagot lehetőleg alvás előtt fogyasszon el. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Terhes vagy szoptatós anyák, illetve bárki, aki orvosi kezelés alatt áll vagy erre szorul, konzultáljon kezelőorvosával! A természetes összetevőkből kifolyólag az íz, szín, illat, szemcseméret és térfogat kis mértékben változhat.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.