The Bridge Bio Szójaital 1000 Ml

The Bridge Bio Szójaital 1000 Ml

Raktáron

A szója a magas minőségű növényi proteinnel, valamint a telített zsírsavak hasznos egyensúlyával tökéletes választás az egészséges, kiegyensúlyozott étrendhez. Ez a sokoldalú növény megannyi különböző, ízletes ital vagy étel alapja lehet.

1 014 Ft
egységár: 1,01 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8019428007005
Kiszerelés:1000 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

The Bridge Bio Szójaital 1000 Ml Részletes leírás

Kiemelkedően magas fehérjetartalmú ám alacsonyabb zsírtartalmú, mint a tehéntej. Nem tartalmaz koleszterint, kiváló választás laktóz-­és glutén-­érzékenyeknek, valamint tejfehérje‐allergiásoknak és vegetáriánusoknak is, illetve mindenkinek, aki egészségesen szeretne táplálkozni.

Mindennapi fogyasztásra ajánljuk, kávéhoz, teához, turmixhoz, sütéshez, főzéshez, hidegen, melegen egyaránt kitűnő ízű.

A The Bridge BIO Szójaital Natúr glutén-, tejfehérje-, laktóz- és koleszterinmentes, könnyen emészthető. Kiváló minőségű olasz szójából készül, nem tartalmaz hozzáadott cukrot, sótartalma igen alacsony, így felhasználási módjának csak a képzelet szabhat határokat.
A szója kiemelkedő fontosságú az izomzat megerősítéséhez, segít megőrizni a vér normál koleszterinszintjét. Az egyik legértékesebb növényünk, amit évezredek óta használnak, az ázsiai konyha elengedhetetlen alapanyaga.

Összetevők: víz, hántolt olasz szójabab* (8%), tengeri só.
A csillaggal megjelölt összetevők ellenőrzött bio gazdálkodásból származnak.

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.