Naturgold Bio Alakor Ősbúza Teljesőrlésű Liszt

Naturgold Bio Alakor Ősbúza Teljesőrlésű Liszt

Raktáron

Az alakor korunk újra felfedezett gabonája, mely egyike az emberiség első gabonáinak. Ez a fantasztikus és egyedülálló íz- és illatvilágú gabona rendkívül kedvező élettani hatással bír, rengeteg olyan tápanyagot tartalmaz, amelyek jótékonyan hatnak a szervezetünkre.

1 893 Ft
egységár: 1,89 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999884686385
Márka:Naturgold
Kiszerelés:1000 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturgold Bio Alakor Ősbúza Teljesőrlésű Liszt Részletes leírás

Hogy biztosítsuk teljes őrlésű lisztünk magas minőségét és tisztaságát, hántolást követően egy speciális berendezésen polírozzuk a szem külsejét  – az így portalanított alakort kíméletes eljárással – kőmalmon – őröljük.

Bio Alakor lisztünk ennek az eljárásnak köszönhetően igazi prémium minőségű!

Bátran használja Ön is a kiváló minőségű Naturgold alakor lisztet, mely tökéletes alapanyagként szolgál a konyhában, szinte bármely finomság elkészítéséhez.

TIPP: Élesztő nélküli sütéshez ajánljuk az Alakor Sütőferment Direktstarter®-t! A tejsav alapú fermentáció a gabonában lévő glutént lebontja és így könnyen emészthetővé teszi az ebből készült kenyeret.

Átlagos tápérték 100 g:
Energia: 1072 kJ (253 kcal)
Zsír: 2,8 g
– amelyből telített zsírsavak: 0,42 g
Szénhidrát: 67,7 g
– amelyből cukor: 0,35 g
Rost: 6,6 g
Fehérje: 11,4 g
Só:


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.