Eden Premium Ezüstkolloid pumpás 50 ml

Eden Premium Ezüstkolloid pumpás 50 ml

Nincs raktáron

Az ezüst kolloid vízben feloldott ezüstrészecskék sokasága. Baktériumölő hatása miatt kiválóan alkalmas szájöblögetésre. .

Kosárba
EAN kód:5999563455448
Márka:Éden Prémium
Kiszerelés:50 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Eden Premium Ezüstkolloid pumpás 50 ml Részletes leírás

A jó minőségű elektrolízises ezüst-kolloid oldat átlátszó vagy sötét-piros, pozitív töltésű ezüst ionokat és 1 – 10 nanométeres negatív töltésű ezüst-részecskéket tartalmaz desztillált vízben, amik sohasem ülepednek le, hanem állandó Brown-mozgásban vannak.

Fertőtlenítő hatású szer, amit a régebben már használtak sebfertőtlenítésre. Vizsgálatok alapján belsőleg használva is antibiotikus hatású és fogyasztását sokan veszélytelenebbnek tartják az általánosan használt antibiotikumoknál. Ritkán vált ki allergiás reakciókat, kevésbé lép kölcsönhatásba más gyógyászati készítményekkel és kisebb a baktériumrezisztencia kialakulásának valószínűsége is. A véráramba hamarabb felszívódó apró részecskéi nem jutnak el a bélbe, így nem károsítja bélflórát.

Hosszan tartó alkalmazás esetén fennállhat az argiria veszélye, ami a bőr tartós, kékes-szürkés elszíneződését jelenti. Az ellenőrzötten előállított, egyéb szennyező ezüst-vegyületektől mentes termékeknél, normál dózisban alkalmazva gyakorlatilag minimálisnak tartják az argiria kialakulásának kockázatát.

Felhasználása:
Háztartásban
– Fertőtlenítő lemosásra használható. Az ezüst-kolloiddal fertőtlenített ivóvíz fogyasztásával megelőzhetünk gyulladásos és fertőzéses megbetegedéseket.
– Mosásnál fertőtlenítés céljából.

Külsőleg:
– Pattanások, ótvar, skarlát, bőrfarkas, gombás fertőzéseknél
– Fülgyulladásnál, herpesznél, égés-fagyás esetén, szemölcsök ellen.
– Közvetlenül vágott sebekre, horzsolásokra és nyílt sebekre közvetlenül is alkalmazható fertőtlenítőszerként
– Befújhatunk vele ekcémát, viszkető felületeket, szúnyogcsípést vagy bármilyen bőrbetegséget. Használhatjuk körömágyi, lábujjköröm és fülgombásodás ellen. Fújjuk a lábujjak közé, combhajlatba, hogy megszüntessük a bőrviszketést, lábujjak közti kipállást, gombás fertőzéseket, kiütéseket.

Belsőleg:
– Bedugult fül kimosására
– Torokgyulladásnál gargalizálásra
– Szájöblítéssel a száj- nyálkahártya és fogínypanaszoknál
– Foggyulladásnál, fogszuvasodás megelőzéséhez
– Afták, szájsebek gyorsabb gyógyulását segíti
– Szemcseppként szemgyulladásnál (bakteriális kötőhártya-gyulladás esetén)
– Irrigáló szerként hüvelyfertőzésnél
– Allergia, szénanátha esetén gyorsan megszünteti a megfázásos, influenzás tüneteket.
– Tüdőgyulladás, staphylococcusos és streptococcusos fertőzések, légzőszervi és orrüregi fertőzések kezelésére
– Agyhártyagyulladásnál, vérpanaszok, leukémia, szifilisz, gonorrhea és vérélősködők esetén, Lyme-kórnál, nyirokérgyulladásnál, gyomorfekélynél is alkalmazható.

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.