Biomenü Bio Maca-Gyökér Por 125 G

Raktáron

Biomenü Bio Maca-Gyökér por 125 g Serkentő hatású gyógynövény, amely természetes úton tartja karban egészségünket. A Maca gyökér egy az Andok lejtőin vadon élő növény, amelyet 'Perui Ginzengnek' is neveznek.

1 900 Ft
egységár: 15,2 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999886305079
Márka:BioMenü
Kiszerelés:125 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biomenü Bio Maca-Gyökér Por 125 G Részletes leírás

Biomenü Bio Maca-Gyökér por 125 g

Serkentő hatású gyógynövény, amely természetes úton tartja karban egészségünket. A Maca gyökér egy az Andok lejtőin vadon élő növény, amelyet "Perui Ginzengnek" is neveznek. Energizáló, erősítő, állóképesség javító, valamint a jobb érzelmi állapotot elősegítő hatása is ismert. 4200 méter feletti magasságban, zord időjárási viszonyok között (hideg, erős szél, intenzív napsütés), a legtöbb növény számára kifejezetten hátrányos körülmények között él.

Jellemzők:

  • Általános energetizáló
  • Javíthatja a testi erőnlétet, növelheti a fizikai teljesítményt
  • Csökkentheti a stressz szervezetre gyakorolt kellemetlen hatásait Immunrendszer erősítő
  • Szexuális teljesítményjavító, serkentheti a nemi vágyat, javíthatja a potenciát és a fogamzó képességet
  • Harmonizálja a menstruációs ciklust
  • Csökkentheti a változókori tüneteket
  • Meddőség esetén is ajánlott szedése

Tulajdonságok:

A tudományos kutatások szerint a Maca kifejezetten gazdag aminosavakban, fitonutriensekben, zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Rendkívül gazdag tápanyagokban, valamint energizálókban, ezért sokan úgy gondolják, hogy ez a világ egyik legjobb természetes étrend-kiegészítője. Legfontosabb vitaminok és ásványi anyagok a maca gyökérben: B1, B2, B12, C-vitamin, kalcium és foszfor. A Maca egyik legelőnyösebb tulajdonsága a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó hatása úgy férfiak, mint nők esetében. Íze a pörkölt cikóriához hasonlít, amely kémiai élénkítő szerekkel károsítja az idegrendszerünket. A Maca ezzel szemben nem koffein tartalmú élénkítő szer, hanem egy serkentő hatású gyógynövény, amely természetes úton tartja karban egészségünket.

Elkészítés:

Egy teáskanálnyi port keverjen vízhez vagy gyümölcsléhez naponta. Ezt ideális az étkezések közé iktatni. Nincs beállított adag, de érdemes kísérletezni, hogy Önnek, hogyan hat a legjobban.

Tárolás:

Tárolja hűvös (kb. 18-20 C fok), sötét és száraz helyen.

Forgalmazó:

Caleido IT-Outsource Kft.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.