Now Gr8-Dophilus Kapszula

Now Gr8-Dophilus Kapszula

Raktáron

A probiotikum hozzájárulhat a bélflóra egyensúlyának fenntartásához, az immunrendszer erősítéséhez, a betegségek megelőzéséhez. .

7 798 Ft
egységár: 129,97 Ft / db
Kosárba
EAN kód:733739029126
Márka:Now
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Now Gr8-Dophilus Kapszula Részletes leírás

Probiotikum
A probiotikumokat a szervezet nem tárolja és tartalékolja, ezért rendszeres pótlás szükséges a megfelelő védettséghez. A probiotikumok olyan jótékony baktériumok, amelyek a bélflóra helyreállításával megerősítik az immunrendszert, és megvédik a szervezetet a káros baktériumok ellen. Kiszorítják a betegséget okozó baktériumokat, ezért nemcsak probléma esetén, de megelőzésre is érdemes évente többször kúraszerűen fogyasztani. A bélflóra egyensúlyának helyreállításával meggátolják az emésztőrendszeri fertőzéseket, helyreállítják a károsodásokat. Képesek csökkenteni a légúti fertőzéseket is, valamint az allergiás reakciók kialakulását, a tünetek súlyosságát. Probiotikumok szedését gyakran javasolják antibiotikumos kezelések után, valamint Candida-diéta kiegészítésére.

Now Gr8-dophilus kapszula
Jótékony hatású probiotikumok rendszeres szedése segíthet a normál, egészséges bélflóra fenntartásában. Különösen ajánlott antibiotikumos terápia alatt és után, mivel felboríthatják vagy elpusztíthatják a természetes bélflórát.

A lactobacilusok segítik szervezetünket a B-vitaminok termelésében, segítenek védekezni bizonyos betegségeket okozó baktériumok ellen, segítenek megemészteni a laktózt, valamint hatékonyabb működésre stimulálják az immunrendszert, meggátolják a káros mikroorganizmusok túlzott elszaporodását is. A lactobacilusok száma lecsökken a helytelen táplálkozás, betegség, hasmenés, antibiotikumok- vagy gyógyszerek szedése, vagy alkoholfogyasztás következtében.

Az acidophilus a szájüreg, a hüvely és a vékonybél természetes védelmet nyújtó lakója. Jótékony hatása főleg abban rejlik, hogy tejsavat termel, ezáltal gátolja a kórokozó baktériumok szaporodását és enzimek termelésével segíti a tápanyagok emésztését. Segíthet a tejfehérjék, az aminosavak, a zsírok és a laktóz feldolgozásában, szerepet játszik a B-vitaminok szintézisében.

Felhasználási javaslat: 1 kapszula 1-3x naponta, étkezések között vagy üres gyomorra.

Összetétel 1 kapszulában:

Lactobacilus acidophilus 1,2 milliárd
Lactobacilus salivarius 600 millió
Lactobacilus casei 600 millió
Lactobacilus rhamnosus 600 millió
Streptococcus thermophilus 400 millió
Bifidobacterium lactis 200 millió
Bifidobacterium longum 200 millió
Bifidobacterium bifidum 200 millió

Egyéb összetevők: Cellulóz (kapszula), FOS (Fructooligosaccharides), aszkorbinsav, magnézium-sztearát (növényi forrás), Rice Maltodextrin és Enterális bevonat.

Nyomokban szójafehérjét tartalmazhat. Vegetáriánus formula.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.