Yogi Bio Lúgosító Tea 17Db /482804/

Yogi Bio Lúgosító Tea 17Db /482804/

Raktáron

Yogi tea, ayurvéda gyógynövény és fűszer keverékBiotermék - A doboz tartalma:17 filter x1, 8g (35, 7g)Összetevők: citromfű*, citrombalzsam*, gyermekláncfű 11%, csalán* 7%, borsmenta*, málnalevél*, levendula virág* 4%, édeskömény*, sárgarépa*, hársvirág*, lucerna*, petrezselyem*.

1 472 Ft
egységár: 86,58 Ft / filter
Kosárba
EAN kód:4012824404281
Márka:Yogi Bio
Kiszerelés:17 filter
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Yogi Bio Lúgosító Tea 17Db /482804/ Részletes leírás

Yogi tea, ayurvéda gyógynövény és fűszer keverék

Biotermék - A doboz tartalma:17 filter x1,8g (35,7g)

Összetevők: citromfű*, citrombalzsam*, gyermekláncfű 11%, csalán* 7%, borsmenta*, málnalevél*, levendula virág* 4%,édeskömény*, sárgarépa*, hársvirág*, lucerna*, petrezselyem*. - *=ellenőrzött ökológiai gazd.-ból. Aromazáró, környezetbarát filterek.

KELLEMES, ENYHE, HARMÓNIKUS.

A mai rohanó világunkban gyakran nem tudunk időt fordítani, hogy kiegyensúlyozottan lugosító ételeket fogyasszunk, noha ez nagyon fontos. Ezzel a lúgosító teával természetes módon tudjuk a belső egyensúlyt fenntartani.

Ellenőrizte: IT-BIO- 006.

Szárm. hely: nem-EU- mezőg.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.