Herbol Feketeköménymag Olaj 250 Ml

Herbol Feketeköménymag Olaj 250 Ml

Raktáron

Napjainkban:A modern tudomány időközben alaposan megvizsgálta a feketekömény-olajat, és sok olyan anyagot talált benne, melyek pozitívan hatnak az emberi anyagcserére. Különösen értékes a feketekömény-olaj a benne található telítetlen zsírsavak miatt, amelyek szelíden, mellékhatások nélkül képesek csillapítani a bőrben, a belekben, az ízületekben és az idegekben zajló gyulladásos folyamatokat.

8 922 Ft
egységár: 35,69 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999885587407
Márka:Herbol
Kiszerelés:250 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Herbol Feketeköménymag Olaj 250 Ml Részletes leírás

Napjainkban:

A modern tudomány időközben alaposan megvizsgálta a feketekömény-olajat, és sok olyan anyagot talált benne, melyek pozitívan hatnak az emberi anyagcserére.

Különösen értékes a feketekömény-olaj a benne található telítetlen zsírsavak miatt, amelyek szelíden, mellékhatások nélkül képesek csillapítani a bőrben, a belekben, az ízületekben és az idegekben zajló gyulladásos folyamatokat. Mindenekelőtt a magas linolsav tartalma teszi különösen jelentőssé a feketekömény-olajat a mindennapi táplálkozásban.

A telítetlen zsírsavakból a testben prostaglandin képződik. Ezek a szövethormonok sokféle feladatot ellátnak az emberben és az emberi immunrendszerben. Szabályozzák a vérkeringést és tágítják a véredényeket. Ezért a mai tudomány szempontjából is megmagyarázhatóak az évszázadokkal korábban leírt tapasztalatok a feketekömény-olajról.

Kutatások igazolták, hogy igen magas tápértékkel rendelkezik, rengeteg ásványi anyagot és aminosavat tartalmaz, melyek mind erősítik az immunrendszer védekezőképességét.

Tartalmaz még arginint és karotint, melyek A vitaminná alakulnak, illetve gazdag rostokban is.

Hatásai:

-  csökkentheti a bronchitis és asztma tüneteit.-  tágítja a hörgőket.-  csökkentheti a por és pollenallergia tünetét.-  kiváló váladékoldó és légzésjavító hatása is lehet.-  csökkentheti a dohányosok reggeli köhögésrohamait-  csillapíthatja a bőr , bél, és ízületek gyulladásos kórfolyamatait.-  serkentheti az epe és a máj működését, mivel jól bontja a zsírt és az alkoholt.-  jó hatással lehet a hasnyálmirigy munkájára is.-  a feketekömény-olaj hatásos szer gomba és baktériumok ellen, továbbá egyedülálló vírusölő tulajdonsággal rendelkezik.

-  Reuma: a feketekömény olaj a kezelési intézkedéseket kedvezően befolyásolja, mivel helyi gyulladás gátló hatása van, és a bél bakteriális és gombámegterheltségét is csökkenti, stabilizálja. 

-  Meghűléses betegségek: a náthát, a köhögést és az influenzás fertőzéseket gyorsabban legyőzi, ill. erősebb immunrendszernél fel sem lépnek ezek a betegségek.-  A belek nyálkahártyája is számos kedvezőtlen hatásnak lehet kitéve, agresszív baktériumok, gombák és paraziták szaporodhatnak el - fokozva ezzel az erjedési, rothadási folyamatokat.

- Allergiák: semlegesíti a túlzott érzékenységet az allergia elleni anyagokkal szemben.

- Gombás megbetegedések (Candida albicans), pikkelysömör, neurodermatitis:

mind belsőleg, mind külsőleg alkalmazva a feketekömény-olaj hatásos szer gomba és baktériumok ellen, továbbá egyedülálló vírusölő tulajdonsággal rendelkezik. Csökkenti a viszketési ingert, elősegíti a gyulladt bőrrészek gyógyulását, és ezáltal hozzásegít az egészségesebb bőrhöz.

- A feketekömény hatóanyagai kontrollálják a rothasztó folyamatokat, ezáltal csökkenthetik a gázképződést, bélpuffadás tüneteit, egyúttal szélhajtó tulajdonságaival segítheti a kínzó feszülési tünetek rendeződését.

Ajánlott napi fogyasztás: 5ml (1 teáskanál)

Hatóanyag tartalom 10 ml-re:

Omega-6 2573 mg

Omega-9 1057 mg

Omega-3    14 mg

E-vitamin     4 mg 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.