Diabette Tejcsoki Mogyorós 80 G

Diabette Tejcsoki Mogyorós 80 G

Nincs raktáron

A diabetikus termékek glikémiás indexe alacsonyabb, mint a nem diabetikus ugyanolyan termékeké. Ezt általában a cukor elhagyásával, a liszt kicserélésével, vagy korpa hozzáadásával érik el. A glikémiás index az egyes élelmiszereknek a szőlőcukorhoz viszonyított vércukoremelő képességét mutatja meg, tehát az alacsony glikémiás indexű termékek lassabban, míg a magas glikémiás indexű termékek gyorsabban emelik meg a vércukor szintet.

Kosárba
EAN kód:5999091303617
Márka:Diabette
Kiszerelés:80 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Diabette Tejcsoki Mogyorós 80 G Részletes leírás

A diabetikus termékek glikémiás indexe alacsonyabb, mint a nem diabetikus ugyanolyan termékeké. Ezt általában a cukor elhagyásával, a liszt kicserélésével, vagy korpa hozzáadásával érik el. A glikémiás index az egyes élelmiszereknek a szőlőcukorhoz viszonyított vércukoremelő képességét mutatja meg, tehát az alacsony glikémiás indexű termékek lassabban, míg a magas glikémiás indexű termékek gyorsabban emelik meg a vércukor szintet. A diabetikus termékek három csoportba sorolhatók: cukormentes, alacsony cukortartalmú illetve amelyek hozzáadott cukrot nem tartalmaznak. Amennyiben diétád vagy egészségügyi problémád miatt a napi szénhidrát bevitelt korlátoznod kell, úgy a termék kiválasztásánál a gyártói terméklapon megadott adatokat feltétlenül vedd figyelembe! DIABETTE TEJCSOKI MOGYORÓS 80 G - Diabetikus


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.