Tea Tree Oil Női Intimhigéniai Gél

Tea Tree Oil Női Intimhigéniai Gél

Raktáron

A fizikai stressz, a túl szűk ruha, szintetikus fehérnemű viselése, kerékpározás, lovaglás, fürdők, uszodák és strandok látogatása, de a túlzásba vitt hüvelyöblítés is mind hozzájárulhatnak a hüvelyflóra egyensúlyának a felborulásához.

4 711 Ft
egységár: 672,98 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8595610400705
Márka:Tea Tree
Kiszerelés:7 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Tea Tree Oil Női Intimhigéniai Gél Részletes leírás

A fizikai stressz, a túl szűk ruha, szintetikus fehérnemű viselése, kerékpározás, lovaglás, fürdők, uszodák és strandok látogatása, de a túlzásba vitt hüvelyöblítés is mind hozzájárulhatnak a hüvelyflóra egyensúlyának a felborulásához.

A vagina gél természetes összetevői biztosítják a mindennapok intim higiéniáját, helyreállítják és megóvják a vagina nyálkahártya természetes mikroflórájának az egyensúlyát, hüvelyszárazság esetén síkosításra is kiváló, a nyálkahártyát nem ingerli és foltot sem hagy.

Alkalmazás: Az esti intim tisztálkodáshoz használjon teafaolaj intim wash gélt vagy teafaolaj szappant.

A tisztálkodás után, fürdők, uszodák szaunák igénybevétele előtt és után, a tubus tartalmát juttassa a hüvelybe.

Teafaolaj: 

A teafaolaj az egyik legcsodálatosabb természetes, több mint 80 szerves alkotóelemből álló, tudományosan bizonyított gyógyító hatású kivonat.

A teafa (Melaleuca altemifolia) kb. 8m. magas, levele kicsi és keskeny, krém színben virágzó, Ausztráliában honos fa.

A teafaolaj kitűnő antiszeptikum, használata bőrgyulladás, égés és szúrás okozta sérüléseknél nagyon elterjedt.

Nélkülözhetetlen a vagina fertőzése, pikkelysömör, arthritis panaszok esetén.

Kitünően használható izom- és más fájdalom csökkentésére, az ínygyulladás és szájüreg daganatok, orrdugulás, bőrpír, torokgyulladás és számos gombás fertőzés kezelésére.

A teafaolaj nemcsak gomba-, baktérium- és vírusölő tulajdonsága miatt kedvelt, hanem azt is igen nagyra becsülik, hogy a teafaolaj nem károsítja sem a szöveteket, sem a nyálkahártyát.

A teafaolaj kitűnő antimykotikum is ami, tekintettel a gombás fertőzésekre tovább növeli ennek az egyik legcsodálatosabb hatásos szernek a jelentőségét.

Kiszerelés 5X7,5g


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.