Natura Nutellino 200G

Natura Nutellino 200G

Raktáron

A hőkezelt blanchírozott földimogyoró finomra őrölve és mindennemű adalék nélkül hozzákevert karob ( vagy másnéven szentjánoskenyér) port. Ez közvetlenül fogyasztható, mintha száraz 'csoki' lenne. .

745 Ft
egységár: 3,72 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5997848513586
Márka:Natura
Kiszerelés:200 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natura Nutellino 200G Részletes leírás

A cukrot, vagy az egyéb édesítő szereket szándékosan hagyjuk ki, mert így a Candidiázissal küszködő diétázók is eredményesen használhatják.

A termék gyengén édeskés íze a karob pornak köszönhető. Némi vajjal, vagy egyéb zsiradékkal krémszerű állagú keveréket lehet létrehozni, melyet például sütemény töltetnek használhatunk. Mindig annyit keverjünk ki, amennyit elfogyasztunk, vagy bedolgozunk. Így a tartósítószerek elmaradhatnak.

A krémet, vagy a krémes süteményt hűtőben tároljuk.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2024. 02. 08.

  Az ajánlás alapján margarinnal keverve fogyasztottam, annak az íze nem vált be, viszont sütéshez, kásákba szerintem jól használható.